Σελίδες

Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

ANNABELLE 2014

Βαθμολογία:7/10

Είδος:Τρόμου

Story:Πριν από ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ, ήταν η Annabelle! Η όμορφη, vintage κούκλα που επιλέγει να κάνει δώρο ο Τζον Φορμ στην έγκυο γυναίκα του, Μία, μοιάζει να είναι ιδανική. Η χαρά της Μία για την κούκλα Annabelle δεν θα κρατήσει για πολύ όμως… Σύντομα, το ζευγάρι θα δεχτεί μία βίαιη επίθεση από μια ομάδα σατανιστών. Φεύγοντας, οι σατανιστές δεν αφήνουν πίσω τους μόνο αίμα και τρόμο, αλλά και μία δαιμονισμένη Annabelle, η οποία θα διαταράξει τα πνεύματα για τα καλά…!

Σχόλιο:Spin off του 'the conjuring' που ομολογώ το περίμενα καλύτερο,χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει πως είναι απογοητευτικό!Η ιστορία είναι συνηθισμένη και δεν προσφέρει κάτι καινούριο αλλά η σκηνοθεσία και τα τρομάγματα σώζουν την κατάσταση και ανεβάζουν την ταινία!Βέβαια η σκηνοθεσία δεν είναι τόσο καλή όσο αυτή του James Wan στο 'the conjuring' αλλά είναι πολύ αποτελεσματική!Αυτό που θα ήθελα είναι να είχε περισσότερη συμμετοχή η κούκλα!Γενικά πάντως πρόκειται για μια ικανοποιητική mainstream ταινία τρόμου που όσο πιο άπειρος είναι κάποιος στο είδος τόσο πιο πολύ θα την απολαύσει!

αγωνία:4/5
splatter:2/5
ανατροπές:0/5
τρόμος:3/5



1 σχόλιο:

  1. ελα ρε, 7/10? το νομιζα για πολυ χειροτερο, δυο φορες εχω επιχειρησει να το δω στο σινεμα, την μια αλλαξαμε γνωμη και ειδαμε το gone girl και την αλλη κατι ετυχε, επειδη δεν την γλυτωνω την προβολη μου ανεβασες λιιγο τις προσδοκοκιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή