Σελίδες

Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

V/H/S 2012

Βαθμολογία:7/10

Είδος:Ανθολογία τρόμου

Story:Μια ομάδα παρανόμων προσλαμβάνεται από μια μυστηριώδης οργάνωση για να κλέψει μία σπάνια βιντεοκασέτα από ένα ετοιμόρροπο σπίτι στη μέση του πουθενά, αλλά σύντομα αντιλαμβάνονται ότι η δουλειά δεν είναι όσο εύκολη νόμιζαν. Στο καθιστικό, ένα άψυχο σώμα κείτεται κοντά σε μια παλιά συσκευή τηλεόρασης, και περιβάλλεται από στοίβες βιντεοκασετών VHS. Καθώς ψάχνουν για τη σωστή, αναγκάζονται να παρακολουθήσουν μια ατελείωτη σειρά από ανατριχιαστικά βίντεο, κάθε ένα πιο αλλόκοτο από το άλλο. 

Σχόλιο:Να ξεκαθαρίσω πως πρόκειται για ανθολογία τρόμου,οπότε ούτε τρομερή αγωνία μπορεί να υπάρξει για το φινάλε ούτε κάποια σημαντική έκπληξη,πρόκειται για ταινίες μικρού μήκους ενωμένες σε μια ταινία!Και στην προκειμένη περίπτωση η πρωτοτυπία έγκειται στο ότι πρόκειται για found footage ανθολογία τρόμου!
Στην αρχή το υπερβολικό κούνημα της κάμερας και η κάπως κακή ποιότητα εικόνας (που παραπέμπει όμως σε vhs) με ξένισαν!Αλλά στη συνέχεια αφού τα συνήθισα αυτά μπορώ να πω πως την απόλαυσα αρκετά!Οι ιστορίες δεν κουράζουν καθόλου και τις βρήκα ιδιαίτερα διασκεδαστικές!Η ιστορία με το skype αν και είναι η πιο πρωτότυπη είναι κι αυτή που μου άφησε τα περισσότερα ερωτηματικά!Εν κατακλείδι πρόκειται για μια διασκεδαστικότατη ανθολογία τρόμου που τα έχει όλα!

αγωνία:4/5
splatter:5/5
ανατροπές:3/5
τρόμος:2/5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου