Σελίδες

Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

SAW 1,2 (2004,2005)

Βαθμολογία:10/10

Είδος:Θρίλερ,τρόμου

Story:saw 1=Δύο άγνωστοι βρίσκονται αιχμάλωτοι σε ένα δωμάτιο, δεμένοι και με ένα πτώμα να τους χωρίζει. Ο άγνωστος δεσμώτης τους, τους ανακοινώνει ότι όποιος σκοτώσει τον άλλον θα ελευθερωθεί.
saw 2=Μία ομάδα ατόμων βρίσκεται κλειδωμένη σε ένα σπίτι γεμάτο θανατηφόρες παγίδες και το οποίο σιγά- σιγά γεμίζει με δηλητηριώδες αέριο. Στις προσπάθειές τους να ξεφύγουν, θα έρθουν όλοι αντιμέτωποι με τα πιο πρωτόγονα ένστικτα επιβίωσής τους. Το νέο αυτό παιχνίδι του κατά συρροήν δολοφόνου Jigsaw, έρχεται να τερματίσει ο ντετέκτιβ Eric Matthews, ο γιος του οποίου είναι ένας από τα παγιδευμένα μελλοντικά θύματα του Jigsaw.

Σχόλιο:Moυ έλειψε αυτό το κλασσικό πλέον franchise και είπα να το ξαναρχίσω!Οι δύο πρώτες ταινίες είναι και οι καλύτερες της σειράς!Η πρώτη μεν έχει την πρωτοτυπία και τη φρεσκάδα του καινούριου,κι η δεύτερη όμως προσθέτει περισσότερα άτομα και διατηρεί την αγωνία και τις πανέξυπνες παγίδες!!Και οι δυο ταινίες έχουν όλα τα συστατικά που συνθέτουν ένα καλό θρίλερ!Πολύ αγωνία,πολύ αίμα,έξυπνους και πρωτότυπους θανάτους και ανατρεπτικά φινάλε!

αγωνία:5/5
splatter:5/5
ανατροπές:5/5
τρόμος:1/5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου