Σελίδες

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2022

CLASSIC DUELS 154



 PANIC BEATS(1983): 47%                                              GRAVE ROBBERS(1989):53%


PANIC BEATS
STORY:Ένα ζευγάρι επιστρέφει στο πατρικό σπίτι του άνδρα όπου στο παρελθόν ζούσε ένας σατανικός μάγος, συγγενής του άνδρα.(b-movies.gr)

GRAVE ROBBERS
STORY: Έφηβοι καταλάθως επαναφέρουν στη ζωή έναν σατανικό δολοφόνο ο οποίος βάζει στο στόχαστρο του την κόρη του τοπικού αρχηγού της αστυνομίας καθώς θέλει να την κάνει να γεννήσει τον αντίχριστο!

Σχόλιο:  Το panic beats είναι ένα ισπανικό giallo που βλέπεται ευχάριστα μεν και προσφέρει κάποιες ενδιαφέρουσες ανατροπούλες παρ’όλο που πάνω κάτω είναι πολύ εύκολο από νωρίς να αντιληφθείς πολλές από αυτές ωστόσο οι κακές ερμηνείες και κάποιες χαζές συμπεριφορές την κάνουν περισσότερο μια ένοχη απόλαυση παρά μια σοβαρή ταινία τρόμου!

Το grave robbers είναι ένα Ισπανικό μεταφυσικό slasher που αν και πάσχει από ελλιπή ανάπτυξη χαρακτήρων και η πλοκή δεν κρύβει ιδιαίτερες εκπλήξεις, έχει μπόλικη δράση και κάποιους πολύ βίαιους φόνους και αυτά το κάνουν πολύ διασκεδαστικό!

Κανένα από τα δυο θρίλερ δεν μπορώ να πω πως με εντυπωσίασε ούτε όμως ότι με απογοήτευσαν, πιο ανατριχιαστικό όμως βρήκα το grave robbers!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου