Σελίδες

Παρασκευή 9 Ιουλίου 2021

CLASSIC DUELS 117

              


EVIL DEAD TRAP(1988):90%                                            THE BRAIN(1988):10%


EVIL DEAD TRAP
STORY:Η παρουσιάστρια ενός μεταμεσονύκτιου τηλεοπτικού προγράμματος λαμβάνει μια βιντεοκασσέτα που όπως φαίνεται περιέχει ένα αληθινό snuff film. Μαζί με ένα τηλεοπτικό συνεργείο πηγαίνει να ερευνήσει την τοποθεσία που ανακάλυψε ότι γυρίστηκε το φιλμάκι, για να μπλεχτεί τελικά σε ένα εφιαλτικό παιχνίδι αποτρόπαιων φόνων.(retromaniax.gr)

THE BRAIN
STORY:Ο Δρ. Μπλέικ διευθύνει ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα που λέγεται Ανεξάρτητοι Στοχαστές το οποίο έχει επιστημονικό χαρακτήρα. Άλλα δεν κάνει το κοινό του να σκέφτεται καθόλου ανεξάρτητα γιατί ο βοηθός του, τον οποίον ο ίδιος αποκαλεί Εγκέφαλο είναι ένας εξωγήινος οργανισμός ο οποίος στοχεύει στην παγκόσμια κυριαρχία.(themoviedb.org)
Σχόλιο: Το evil dead trap είναι μια Ιαπωνική μίξη slasher και creature horror που καταφέρνει να γίνει πολύ διασκεδαστική! Μου άρεσαν πολύ οι εφευρετικές παγίδες και οι πολύ βίαιοι φόνοι κι επίσης μου άρεσε πολύ η μουσική υπόκρουση και η ατμόσφαιρα τρόμου που είναι διάχυτη σε όλη τη διάρκεια! Το μόνο που θα ήθελα είναι να έχει καλύτερη ανάπτυξη χαρακτήρων για να υπάρχει μεγαλύτερη συναισθηματική σύνδεση!

Το the brain είναι ένα creature horror με b-movie αισθητική που έχει μια πρωτότυπη ιδέα και ασταμάτητη δράση με αποτέλεσμα να γίνεται πολύ διασκεδαστικό αλλά απ’την άλλη οι χαζοί διάλογοι και οι εκτός λογικής συμπεριφορές στερούν την σοβαρότητα και κατά συνέπεια τον τρόμο!

Προσωπικά απόλαυσα πολύ περισσότερο το evil dead trap μιας και είναι πιο σοβαρό σε όλα τα επίπεδα και κυρίως πιο τρομακτικό!




 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου