Σελίδες

Κυριακή 17 Μαρτίου 2019

VELVET BUZZSAW 2019

Βαθμολογία:7/10

Είδος:Θρίλερ μυστηρίου,τρόμου

Story:Ο κριτικός τέχνης Morf Vandewalt είναι πολύ γνωστός και πολύ αυστηρός στην κριτική του. Η φίλη του η Josephina θα βρει στο σπίτι του νεκρού γείτονά της πίνακες που είχε δημιουργήσει  και θα τους δείξει στον Morf και στην ιδιοκτήτρια της γκαλερί που δουλεύει, την Rhodora Haze. Η γκαλερίστα θα θελήσει να πλουτίσει από τις εκθέσεις που θα διοργανώσει για τον αποθανόντα  ζωγράφο, όπως και ο Morf με το βιβλίο που θα γράψει για εκείνον. Το πνεύμα όμως του νεκρού φαίνεται να παραμένει μέσα στους πίνακές του, διψώντας για αίμα.(moveitmag.gr)

Σχόλιο:Πρωτότυπη ταινία με πολύ καλό cast (ξεχωρίζει ο Jake Gyllenhaal) που ακροβατεί μεταξύ σάτιρας του κόσμου της τέχνης και μεταφυσικού τρόμου!Θεωρώ ότι το είδος της κωμωδίας έπρεπε να υπάρχει στην κατηγοριοποίηση της ταινίας μιας και το χιούμορ είναι διάχυτο σε όλη τη ταινία!Η ταινία ξοδεύει αρκετό χρόνο στο να μας γνωρίσει τους ήρωες αλλά και να μας δώσει μια εικόνα του κόσμου της τέχνης και τι γίνεται παρασκηνιακά για να προωθηθούν καλλιτέχνες και έργα!Αυτό έχει ως συνέπεια να τρώει χρόνο απ'το κομμάτι του τρόμου,κάτι που θα δυσαρεστήσει κάποιους μιας και ουσιαστικά οι σκηνές τρόμου είναι λίγες και με αρκετή απόσταση μεταξύ τους!Βέβαια η συνολική φρεσκάδα της ταινίας μου κράτησε το ενδιαφέρον αμείωτο ακόμα κι αν υπολείπεται στο κομμάτι του τρόμου και μπορώ να πω ότι έμεινα αρκετά ευχαριστημένος στο σύνολο!Με λίγη περισσότερη έμφαση στον τρόμο θα μπορούσε να αποτελέσει μια πολύ καλή ταινία ωστόσο ακόμα κι έτσι βλέπεται ευχάριστα και έχει κάποιες πολύ ενδιαφέρουσες σκηνές!

αγωνία:3/5
splatter:3/5
ανατροπές:1/5
τρόμος:1/5


1 σχόλιο:

  1. Watch Netfix Movie Download, TV Shows Online Or Stream Right To Your Smart Phone, Smart TV, Game Console, PC,Leptop, Mac, Mobile, Tablet And More Start Your Free Trial . Click Here to 【 Netfix Movie 】 Web Site

    ΑπάντησηΔιαγραφή