Σελίδες

Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2018

TOP 3 (ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2018)


1.BIRD BOX:Στα χνάρια του a quiet place,άλλο ένα post-apocalyptic θρίλερ με μια άγνωστη απειλή που αναγκάζει τους ήρωες να απομονώσουν την αίσθηση της όρασης προκειμένου να μείνουν ζωντανοί!Πολύ ενδιαφέρουσα ιδέα,σκηνές που κόβουν την ανάσα και ένα εξαιρετικό cast συνθέτουν ένα πολύ καλό θρίλερ αγωνίας που σε κρατάει καθηλωμένο!



2.CAM:Πρωτότυπο σενάριο γεμάτο μυστήριο και wtf καταστάσεις που σε κρατάει καθηλωμένο!Επίσης έχει μια εξαιρετική πρωταγωνίστρια που είναι απολαυστική στον ρόλο της!



1.HALLOWEEN:Sequel ενός κλασικού slasher που δεν γινόταν να μην κλέψει τις εντυπώσεις απ΄τους οπαδούς του franchise!Συνεχίζει αποτελεσματικά την ιστορία,μας ξαναθυμίζει ήρωες απ'τα παλιά και προκαλεί νοσταλγία με την φανταστική μουσική υπόκρουση!


BONUS

BLACK MIRROR:BANDERSNATCH:Την έβαλα ξεχωριστά απ'την τριάδα μιας και δεν ανήκει ουσιαστικά σε κάποιο είδος!Πρόκειται για επεισόδιο της σειράς black mirror,αλλά ουσιαστικά μπορεί να θεωρηθεί ταινία με στοιχεία βιντεοπαιχνιδιού!Είναι μια διαδραστική ταινία που προσφέρει κάτι πρωτοποριακό και επιβάλλεται να την δει κάποιος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου