Σελίδες

Κυριακή 6 Μαΐου 2018

CLASSIC DUELS 16





















BURIED ALIVE(1990):65%                                                              THE KINDRED(1987):35%


BURIED ALIVE
STORY:Ο σύζυγος της Τζοάννα πέφτει θύμα των σατανικών σχεδίων της ίδιας και του εραστή της. Προκειμένου να εισπράξουν το τεράστιο ποσό της ασφάλειας, τον δηλητηριάζουν κι έπειτα θάβουν το πτώμα. Η ουσία όμως δεν ενεργεί αποτελεσματικά κι εκείνος ξυπνά ζωντανός κάτω από τη γη...

THE KINDRED
STORY:Το αίτημα της Αμάντα στο γιο της, Τζον, ήταν γι 'αυτόν να καταστρέψει όλες τις σημειώσεις του εργαστηρίου της από το τελευταίο πείραμά της. Αυτή αναφέρει επίσης ότι είχε έναν αδελφό. Στην κηδεία της ο Τζον συναντά την Μελίσσα, η οποία του λέει ότι θαύμαζε τη μητέρα της. Μαζί με μερικούς από τους φίλους του Τζον πάνε στο σπίτι της μητέρας του, αλλά κανείς δεν είναι προετοιμασμένος για ότι βρίσκουν εκεί.


Σχόλιο:Το buried alive είναι ένα κλασικό θρίλερ εκδίκησης το οποίο πετυχαίνει να σε κάνει να συμπονέσεις τον πρωταγωνιστή και να ανυπομονείς για την τιμωρία των κακών!Ίσως χάνει λίγο στη σημερινή εποχή μιας και έχουμε δει βιαιότερα και διασκεδαστικότερα θρίλερ εκδίκησης,όμως μου άρεσε πολύ ο τρόπος που παίρνει την εκδίκηση του ο ήρωας και επίσης μου άρεσε πολύ η συνομιλία των δυο φίλων στο φινάλε!Το the kindred απ'την άλλη είναι ένα κλασικό creature θρίλερ που έχει μπόλικη δράση και βλέπεται πολύ ευχάριστα,όμως σκηνοθετικά δείχνει την ηλικία του και θα ήθελα καλύτερους φωτισμούς και καλύτερους φόνους,δεν λείπουν ωστόσο κάποιες πολύ καλές σκηνές,όπως η μεταμόρφωση μιας ηρωίδας!Γενικά καμία απ'τις δυο ταινίες δεν παίρνει όσκαρ πρωτοτυπίας,όμως προσωπικά προτίμησα το buried alive γιατί το βρήκα περισσότερο καλοφτιαγμένο!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου