Σελίδες

Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2017

CLASSIC DUELS 12





















CASTLE FREAK(1995):80%                                                         FORBIDDEN WORLD(1982):20%


CASTLE FREAK
STORY:Ένα ζευγάρι και η τυφλή κόρη τους μετακομίζουν σε ένα μεσαιωνικό κάστρο αγνοώντας ότι κάτι πολύ επικίνδυνο βρίσκεται εκεί κρυμμένο.

FORBIDDEN WORLD
STORY:Ένας αστυνομικός μεταβαίνει σε έναν απομακρυσμένο πλανήτη που βρίσκεται μια ομάδα επιστημόνων ερευνώντας νέους οργανισμούς που προκύπτουν από γενετικά πειράματα. Ένας από αυτούς θα προκύψει όχι και πολύ φιλικός και θα αρχίσει να καθαρίζει έναν- έναν τα μέλη της ομάδας.
Σχόλιο:Το castle freak είναι ένα σοβαρό και βίαιο θρίλερ που έχει όλα τα σωστά συστατικά,δηλαδή συμπαθείς χαρακτήρες,ανατριχιαστική ατμόσφαιρα,απειλητικό 'κακό',σασπένς και μπόλικο αίμα!Μπορεί να αργεί κάπως να μπει στη δράση αλλά χρησιμοποιεί αυτόν τον χρόνο για να αναπτύξει επαρκώς τους χαρακτήρες του κι αυτό λειτουργεί υπέρ του!Απ'την άλλη έχουμε το forbidden world που είναι ένα διασκεδαστικό θρίλερ επιστημονικής φαντασίας με μπόλικο gore και κάποιες καλές σκηνές!Θυμίζει έντονα τις ταινίες alien και the thing,όμως καταφέρνει και έχει την δική του ταυτότητα!Έχει όμως κάποια φτηνιάρικα εφέ,κακές ερμηνείες και χαζούς χαρακτήρες οπότε θα προτιμήσω το castle freak που είναι πολύ πιο προσεγμένο σε όλα τα επίπεδα!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου