Σελίδες

Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017

THE DARK TAPES 2017

Βαθμολογία:6/10

Είδος:Ανθολογία τρόμου

Story:Τρόμος, φαντασία, μυθοπλασία και μυστήριο αλληλοσυνδέονται σε μια έξυπνη ανθολογία τεσσάρων ιστοριών. Φαντάσματα, πνεύματα, εξωκοσμικά πλάσματα, δαίμονες και άλλα από τον παραφυσικό κόσμο συγκρούονται με την ορθολογική περιέργεια. 

Σχόλιο:Μια ανθολογία τρόμου που σαν ιδέα θυμίζει την ανθολογία v/h/s  σε μια πιο φτηνή εκδοχή,η οποία όμως έχει ενδιαφέρουσες μεταφυσικές ιστορίες να διηγηθεί όπου βλέπονται όλες ευχάριστα και που με ένα μεγαλύτερο budget θα μπορούσε να τα πάει ακόμα καλύτερα μιας και χάνει κάποιους πόντους στα εφέ! 
tape 1-to catch a demon:Η πρώτη ιστορία,την οποία παρακολουθούμε με διαλείμματα,στην αρχή δεν μου γέμισε το μάτι,όμως όσο πέρναγε η ώρα και ξεκαθάριζε με τι ασχολείται (ghouls,παράλληλο σύμπαν) αποκτούσε όλο και μεγαλύτερο ενδιαφέρον!Θα ήθελα ωστόσο ένα πιο δυνατό φινάλε!
tape 2-the hunters and the hunted:Στο μεγαλύτερο μέρος θυμίζει paranormal activity οπότε να περιμένει κάποιος να δει αντικείμενα να κινούνται μόνα τους,βήματα από άγνωστη παρουσία να ακούγονται κτλ!Ωστόσο εκεί που σε κάνει να νομίζεις ότι θα δεις μια αδιάφορη και συνηθισμένη ιστορία κάνει την έκπληξη και προσφέρει ένα ανατρεπτικό φινάλε που με κέρδισε!
tape 3-cam girls:Η συγκεκριμένη μου κέντρισε απ'την αρχή το ενδιαφέρον για να δω που το πάει και ποιος είναι ο σκοπός των δυο κοριτσιών που επιδίδονται σε βιντεοκλήσεις με αγνώστους,ωστόσο θα ήθελα κάτι παραπάνω απ'το φινάλε!
tape 4-amanda's revenge:Στην αρχή σε κάνει να νομίζεις ότι θα δεις μια ιστορία εκδίκησης ωστόσο στη συνέχεια αλλάζει τα δεδομένα!Προσφέρει μια ενδιαφέρουσα οπτική στο θέμα της αρπαγής από εξωγήινους!

αγωνία:3/5
splatter:3/5
ανατροπές:3/5
τρόμος:1/5


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου