Σελίδες

Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2016

NOCTURNAL ANIMALS 2016

Βαθμολογία:8/10

Είδος:Δραματικό θρίλερ

Story:15 χρόνια πριν, η Σούζαν Μόροου εγκατέλειψε τον πρώτο της σύζυγο, Έντουαρντ Σέφιλντ, έναν συγγραφέα που δεν κατάφερε ποτέ να πετύχει έκδοση. Τώρα, ζει στα μεσοαστικά προάστια ως σύζυγος γιατρού, όταν απρόσμενα παραλαμβάνει ένα πακέτο που εμπεριέχει ένα χειρόγραφο του πρώτου μυθιστορήματος του πρώην συζύγου της. Καθώς η Σουζάν διαβάζει, βυθίζεται ολοένα και βαθύτερα στο παρελθόν, αναγκασμένη να αντιμετωπίσει το σκοτάδι μέσα της.

Σχόλιο:Στην ταινία βλέπουμε δυο ιστορίες,την πραγματική όπου παρακολουθούμε το χρονικό του έρωτα και του χωρισμού της πρωταγωνίστριας με τον συγγραφέα και την φανταστική που αφορά την υπόθεση του βιβλίου,όπου παρακολουθούμε την εφιαλτική νύχτα μιας οικογένειας που συναντάει τρεις εγκληματίες και το πως επηρεάζει αυτή η νύχτα τη ζωή του πατέρα της υπόθεσης!Αυτές οι δυο ιστορίες αποτελούν και δυο διαφορετικά είδη,απ΄την μια βλέπουμε ένα θρίλερ όσον αφορά την φανταστική ιστορία και απ'την άλλη ένα δράμα όσον αφορά την πραγματική ιστορία!Αυτές οι ιστορίες δένουν πολύ όμορφα μεταξύ τους καθώς η φανταστική ιστορία χρησιμοποιεί πολλές αλληγορίες και συνδέεται με την πραγματική και οδηγούν σε ένα ήσυχο αλλά πολύ αποτελεσματικό φινάλε!Γενικά η ταινία μου άρεσε πολύ και κέρδισε το ενδιαφέρον μου απ'την αρχή μέχρι το τέλος χάρη στην πολύ ενδιαφέρουσα πλοκή της αλλά και χάρη στην εξαιρετική σκηνοθεσία και τις πολύ καλές ερμηνείες των πρωταγωνιστών!

αγωνία:3/5
splatter:2/5
ανατροπές:2/5
τρόμος:0/5



1 σχόλιο:

  1. Ο εντουαρτ απαραδεκτος,επρεπε εφοσον απαντησε στο μεηλ να εμφανιστει στο ραντεβου τους...η αγαπη δεν ειναι εκδικητικη ουτε εχει εγωισμο αλλα συγχωρει...ενδιαφερον πλοκη και η παραλληλη δραση μεταξυ πραγματικου κ μυθηστορηματος κατανοητη και πολυ επιτυχημενη..οτι σπειρεις θα φυτρωσει γλυκια μου πρωταγωνιστρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή