Σελίδες

Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2014

HORROR STORIES 2012

Βαθμολογία:7/10

Είδος:Ανθολογία τρόμου

Story:Η ταινία ξεκινά με μια μαθήτρια λυκείου η οποία έχει απαχθεί από έναν δολοφόνο με προβλήματα ομιλίας. Προκειμένου να επιβιώσει, του αφηγείται τις πιο τρομακτικές ιστορίες...

Σχόλιο:Μια καλοφτιαγμένη και ενδιαφέρουσα ανθολογία τρόμου που αν απέφευγε την υπερβολική χρήση του κλισέ με τα όνειρα στις ιστορίες της θα ήταν ακόμα καλύτερη!Απ΄τις τέσσερις ιστορίες αγαπημένες μου είναι η 2η και η 4η!Επίσης να σημειωθεί ότι η βασική υπόθεση που μας παρουσιάζει τις 4 ιστορίες είναι εξίσου ενδιαφέρουσα!
1.Μην ανοίγετε την πόρτα=Η πρώτη αυτή ιστορία που 'παίζει' με τους φόβους δυο παιδιών που είναι μόνα στο σπίτι ξεκινάει πολύ υποσχόμενα και μέχρι ένα σημείο είναι πολύ καλή και αγωνιώδης,όμως στην πορεία κάπου το χάνει!Θα την ήθελα πιο δομημένη σεναριακά!Παρ'όλα αυτά είναι καλή!
2.Ατέλειωτη πτήση:Η δεύτερη ιστορία είναι ένα αρκετά καλό μικρού μήκους slasher που εξελίσσεται σε αεροπλάνο!Το μόνο κακό είναι ότι κλείνει κάπως απότομα!
3.Μυστική συνταγή:Έχει να κάνει με δυο αδερφές που θέλουν να παντρευτούν τον ίδιο μυστηριώδη άντρα!Καλή και αιματηρή ιστοριούλα αλλά μη ρεαλιστική!Η συγκεκριμένη μαζί με την πρώτη ιστορία είναι που χρησιμοποιούν το κλισέ με τα όνειρα πολύ συχνά!
4.Ασθενοφόρο στη νεκρή ζώνη:Παρά το γεγονός ότι ασχολείται με το συνηθισμένο θέμα της επιδημίας των ζόμπι τη βρήκα πάρα πολύ καλή και με πολύ ενδιαφέροντες χαρακτήρες!Ήταν ό,τι πρέπει για το κλείσιμο της ταινίας!

αγωνία:4/5
splatter:4/5
ανατροπές:2/5
τρόμος:2/5



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου