Σελίδες

Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

THE THEATRE BIZARRE 2011

Βαθμολογία:7/10

Eίδος:Ανθολογία τρόμου

Σχόλιο:Το καλό με τις ανθολογίες τρόμου είναι ότι είναι σχεδόν σίγουρο πως δεν θα είναι απολύτως αποτυχημένη καθώς έχει ποικιλία ιστοριών!Το κακό σε αυτήν εδώ είναι ότι οι ιστορίες δεν ταιριάζουν και δεν συνδέονται καθόλου μεταξύ τους!
Στη πρώτη ιστορία 'The mother of toads' παρακολουθούμε ένα ζευγάρι που βρίσκεται αντιμέτωπο με μια μάγισσα που μεταμορφώνεται σε τέρας-βάτραχο!Νομίζω είναι η χειρότερη απ'τις 6 ιστορίες καθώς το μόνο πρωτότυπο που έχει να δώσει είναι το τέρας-βάτραχος που ακόμη κι αυτό ελάχιστο ενδιαφέρον έχει!
Στη δεύτερη ιστορία 'I love you' παρακολουθούμε έναν απελπισμένο άντρα που προσπαθεί να πείσει την άπιστη γυναίκα του να μην τον παρατήσει!Αρκετα καλή με πολύ έξυπνους διαλόγους αλλά κάπως soft για μια ανθολογία τρόμου!
Στη τρίτη ιστορία 'Wet dreams' παρακολουθούμε έναν άπιστο άντρα που συνεχώς βλέπει εφιάλτες που αφορούν το πέος του!Αυτή εδώ είναι αστεία και με κάποιες αρκετά σκληρές σκηνές,όμως είναι κάπως περιορισμένη σεναριακά!
Η τέταρτη ιστορία 'The accident' έχει να κάνει με το πως αντιλαμβάνεται ένα μικρό κορίτσι τον θάνατο και τις εξηγήσεις που της δίνει η μητέρα της,κι όλα αυτά με αφορμή ένα τροχαίο που συνέβη μπροστά τους!Αρκετά καλή,με διδάγματα και κάποιες συγκινητικές στιγμές και επίσης με ένα πολύ καλό υποκριτικά κοριτσάκι!Το θέμα είναι ότι είναι τελείως αταίριαστη με την ανθολογία και γενικά δεν είναι ούτε κατα διάνοια ιστορία τρόμου!
Η πέμπτη ιστορία ' Vision stains',που είναι κατά την γνώμη μου η καλύτερη και πιο ανατριχιαστική ιστορία,έχει να κάνει με μια γυναίκα που χρησιμοποιεί έναν ανορθόδοξο τρόπο για να γράφει τις βιογραφίες ταλαιπωρημένων γυναικών!Σκληρή και με πολύ ενδιαφέρον σεναριακά!
Τέλος,στην έκτη ιστορία 'Sweets' παρακολουθούμε ένα ιδιαίτερο ζευγάρι στο οποίο η γυναίκα δείχνει να έχει κάποιες περίεργες προθέσεις με το να ταίζει τον άντρα της συνεχώς γλυκά και να τον κάνει εθισμένο σε αυτά!Κάπως βαρετή στην διάρκεια της,και στην αρχή θυμίζει την δεύτερη ιστορία καθώς δείχνει τον άντρα να προσπαθεί να πείσει την γυναίκα να μην τον εγκαταλείψει,ωστόσο στο τελείωμα της γίνεται πάρα πολύ σκληρή και αποκτά ενδιαφέρον

αγωνία:4/5
splatter:5/5
ανατροπές:1/5
τρόμος:1/5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου