Σελίδες

Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

WHITE:THE MELODY OF CURSE 2011

Βαθμολογία:7/10

Είδος:Μουσικό θρίλερ,τρόμου

Ιστορία:Οι «Ροζ κούκλες» ένα γκρουπ έφηβων κοριτσιών τρώει το ένα χαστούκι μετά το άλλο, προσπαθώντας να κάνει την επιτυχία. Μόλις μετακομίζουν στο νέο στούντιο, η αρχηγός τους βρίσκει μια παλιά βιντεοκασέτα με ένα ποπ κομμάτι το «Λευκή». Aποφασίζουν να το εκτελέσουν και η επιλογή της βασικής τραγουδίστριας πρέπει να γίνει. Ξαφνικά γνωρίζουν τρομερή επιτυχία αλλά ο ανταγωνισμός και η ζήλια μεταξύ τους για το ποια θα είναι το πρώτο όνομα ξεκινούν. Μικρή λεπτομέρεια, πως όποια επιλέγεται για κεντρική μετά από λίγο πεθαίνει με φρικτό και ομολογουμένως ευρηματικό τρόπο. Μια κατάρα κυνηγά το «Λευκή» και αν δεν αποκαλυφθεί γρήγορα το μυστικό της δε θα μείνει καμία ζωντανή και στην κορυφή των charts.

Σχόλιο:Θετικά=Το μουσικό τμήμα της ταινίας δίνει έναν φρέσκο τόνο σε μια χιλιοειπωμένη ιδέα και την διαφοροποιεί κάπως απ'τις υπόλοιπες!Είναι καλοφτιαγμένη ως επι το πλείστον και έχει αρκετές μικροανατροπές!
Αρνητικά=Την υποιστορία με το φάντασμα που ζητάει εκδίκηση την έχουμε ξαναδεί χιλιάδες φορές και οι περισσότεροι χαρακτήρες της ταινίας,για να μην πω όλοι,είναι αντιπαθητικοί με αποτέλεσμα να μην σε νοιάζει και πολύ η τύχη τους!Επίσης οι περισσότεροι θάνατοι δεν παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον!

αγωνία:4/5
splatter:2/5
ανατροπές:3/5
τρόμος:2/5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου