Σελίδες

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024

CLASSIC DUELS 191



 BAXTER(1989):49%                                                    TURKEY SHOOT(1982):51%


BAXTER
STORY: Η ιστορία του Baxter, ενός bull-terrier, καθώς εφεύρισκει μακάβριους τρόπους να αναζητήσει νέα αφεντικά, όταν τα παλιά δεν ικανοποιούν πλέον τις επιθυμίες του.

TURKEY SHOOT
STORY: Σε ένα δυστοπικό μέλλον όπου οι αποκλίνοντες κρατούνται σε στρατόπεδα "επανεκπαίδευσης", ένας μαχητής της ελευθερίας και ένας άδικα κατηγορούμενος κρατούμενος δημιουργούν μια συμμαχία για να επιβιώσουν από το παιχνίδι των παρακμιακών καταπιεστών τους "σκοτώστε ή σκοτωθείτε" - και να αντιστρέψουν την κατάσταση εναντίον τους.


Σχόλιο: Το baxter είναι μια ιδιαίτερη ταινία που συνδυάζει διάφορα είδη και μας διηγείται την ιστορία ενός σκύλου και των οικογενειών που τον υιοθετούν και αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει είναι πως όλα τα βλέπουμε από την οπτική του σκύλου! Σίγουρα υστερεί σημαντικά στο κομμάτι του τρόμου και βρήκα τον ρυθμό αρκετά αργό αλλά είναι πρωτότυπη, έχει χιούμορ και κρατάει το ενδιαφέρον!

To turkey shoot είναι ένα διασκεδαστικό θρίλερ επιβίωσης που το concept του σχετικά με το κυνήγι ανθρώπων εμπνέει μέχρι και σήμερα το είδος και το οποίο προσφέρει άφθονη δράση και gore! Σίγουρα προτείνεται περισσότερο για campy διασκέδαση μιας και υπάρχουν στιγμές που δεν σε αφήνουν να το πάρεις πολύ στα σοβαρά, όμως σίγουρα θα σε κάνει να περάσεις πολύ καλά!

Αν και το baxter είναι πιο πρωτότυπη, προσεγμένη και ιδιαίτερη σαν ταινία, το turkey shoot πετυχαίνει στο να γίνει πολύ πιο διασκεδαστικό ως προς αυτά που έχει να προσφέρει σε έναν horror fan!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου