Σελίδες

Σάββατο 19 Αυγούστου 2017

HORROR STORIES III 2016

Βαθμολογία:6/10

Είδος:Ανθολογία τρόμου

Story:Ένα κορίτσι απ'τον Άρη βρίσκει καταφύγιο σε ένα μέρος που κατοικείται από ρομπότ!Πρέπει να τους εξηγήσει γιατί παράτησε τους ανθρώπους και να διηγηθεί ιστορίες σχετικές με τον ανθρώπινο φόβο!

Σχόλιο:Η βασική ιστορία,σχετικά με το κορίτσι που διηγείται τις ιστορίες,μου φάνηκε αδιάφορη και δεν βρήκα τις ιστορίες σχετικές με αυτήν!
fox valley:Σε αυτήν την ιστορία βλέπουμε δυο άντρες να βρίσκουν καταφύγιο στο σπίτι ενός γέρου,ο οποίος όμως έχει παράξενη συμπεριφορά!Η ιστορία αυτή ξεκινάει ωραία και δημιουργεί ατμόσφαιρα μυστηρίου αλλά δεν μου άρεσε το πως εξελίχθηκε!
road rage:Εδώ βλέπουμε έναν άντρα να ταξιδεύει οδικώς με την γυναίκα του και να καταδιώκονται από έναν ψυχοπαθή φορτηγατζή!Ήταν ένα αγωνιώδες road θρίλερ που αν και δεν έχει ιδιαίτερη πλοκή,έχει μπόλικη δράση και είναι πολύ διασκεδαστικό!
robot spirit:Μια μητέρα έχει στην δούλεψη της επί 10 χρόνια ένα ρομπότ-παιδί για να βοηθάει το δικό της παιδί!Όταν όμως το ρομπότ αρχίζει και χαλάει,πρέπει να πάρει μια δύσκολη απόφαση!Είναι μια ενδιαφέρουσα ιστορία με πρωτότυπα στοιχεία που με άφησε ικανοποιημένο!

αγωνία:3/5
splatter:3/5
ανατροπές:1/5
τρόμος:1/5


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου