Σελίδες

Κυριακή 31 Ιουλίου 2016

HOLIDAYS 2016

Βαθμολογία:6/10

Είδος:Ανθολογία τρόμου

Story:Πρόκειται για μια ανθολογία που μας παρουσιάζει κάποιες απ'τις πιο αγαπημένες γιορτές του χρόνου από μια σκοτεινή οπτική!

Σχόλιο:Καταρχήν να πω ότι μου άρεσε η ιδέα του να συνδέεται η κάθε ιστορία με μια γιορτή!Όπως όλες οι ανθολογίες έτσι κι αυτή έχει κάποιες καλές και κάποιες κακές ιστορίες!Δεν μπορώ να πω πως με συγκλόνισε κάποια,αλλά τις περισσότερες τις βρήκα διασκεδαστικές!
Valentines Day:την βρήκα καλοσκηνοθετημένη αλλά προβλέψιμη!
St.Patrick's Day: Είναι πρωτότυπη ωστόσο κάποιες στιγμές μου φάνηκε γελοία!
Easter:Πρωτότυπη,παράξενη αλλά δεν μου άρεσε το φινάλε της!
Mother's Day: Ενδιαφέρουσα ιδέα,βαρετή όμως στην εκτέλεση της και με χάλια φινάλε!
Father's Day: Ενδιαφέρουσα ιστορία με μυστήριο που σε βάζει στο κατάλληλο mood,όμως τελειώνει απότομα και δεν προσφέρει κάποια αξιόλογη κορύφωση!
Halloween: Δεν έχει κάτι το πρωτότυπο όμως είναι διασκεδαστική και έχει χιούμορ!
Christmas: Χιουμοριστική ιστορία που όμως μοιάζει σαν απόσπασμα παρά σαν μια ολοκληρωμένη ιστορία!
New Years Eve:Διασκεδαστική και αιματηρή!

αγωνία:3/5
splatter:3/5
ανατροπές:2/5
τρόμος:1/5


Σάββατο 30 Ιουλίου 2016

ALL GIRLS WEEKEND 2016

Βαθμολογία:3/10

Είδος:Περιπέτεια τρόμου

Story:Μια παρέα κοριτσιών, φίλες από το γυμνάσιο, επανενώνονται μετά από πολλά χρόνια για να κάνουν μια εκδρομή στα βουνά, όμως όταν όλα αρχίζουν να πηγαίνουν στραβά, δεν απομένει χρόνος για να συσφίξουν ξανά τις σχέσεις τους.

Σχόλιο: Βλέποντας το poster περίμενα πως θα δω κάποιο slasher ωστόσο πρόκειται για ένα αργό θρίλερ με ελάχιστη δράση!Σε όλη τη ταινία βλέπουμε τις ηρωίδες να πηγαινοέρχονται στο βουνό και ελάχιστα ενδιαφέροντα συμβαίνουν μέχρι και το τέλος!Το σενάριο λοιπόν το βρήκα κουραστικό,χαζό κάποιες στιγμές και χωρίς ουσία!Σκηνοθετικά επίσης δεν μου άρεσε!Όσον αφορά τις ερμηνείες οι ηθοποιοί έκαναν προσπάθεια και θεωρώ πως τα πήγαν ικανοποιητικά παρά το γεγονός πως οι χαρακτήρες τους ήταν κάπως κακογραμμένοι!Συνολικά δεν είναι απ'τα χειρότερα θρίλερ που έχω δει αλλά το βρήκα βαρετό και θα ήθελα έστω μια πιο δυνατή κορύφωση!

αγωνία:2/5
splatter:3/5
ανατροπές:2/5
τρόμος:1/5



Κυριακή 24 Ιουλίου 2016

YAKUZA APOCALYPSE 2015

Βαθμολογία:4/10

Είδος:Κωμωδία τρόμου,περιπέτεια

Story:Στον χωρίς οίκτο υπόκοσμο της Γιακούζα, ο φαινομενικά ανίκητος Καμιούρα απολαμβάνει τον σεβασμό όλων και κυρίως του πρωτάρη Καγκεγιάμα, ο οποίος του είναι απόλυτα πιστός παρά το ότι αντιμετωπίζει την έχθρα των υπόλοιπων μελών της συμμορίας.Όμως, όλα ανατρέπονται από τη στιγμή που ένας επαγγελματίας δολοφόνος βάζει στόχο τον Καμιούρα, γνωρίζοντας ότι είναι βρυκόλακας! Πεθαίνοντας, ο Καμιούρα μεταφέρει τις δυνάμεις του στον ανυποψίαστο Καγκεγιάμα και ο τελευταίος αποφασίζει να εκδικηθεί τον θάνατο του αφεντικού του, καταδιώκοντας τον μυστηριώδη άνδρα που εξέδωσε τη διαταγή δολοφονίας του. (sevenspot.gr)

Σχόλιο: Ενώ χρησιμοποιεί ένα κοινότυπο θέμα καταφέρνει να δείχνει ξεχωριστή και να μην θυμίζει άλλες ταινίες χάρη στις αρκετές WTF σκηνές που έχει (το τηγάνισμα του αυγού στο χέρι του,το δάγκωμα από κομμένο κεφάλι,ο εγκέφαλος που χύνεται απ'τα αυτιά,ο τύπος με το ράμφος κτλ)! Αυτές οι σκηνές δεν μπορώ να πω πως χρησιμεύουν κάπου στη πλοκή,απλά υπάρχουν για εντυπωσιασμό και για να δώσουν 'τρέλα' στην ταινία! Δεν είναι αυτές οι σκηνές που με ενόχλησαν,αντιθέτως είναι τα μόνα στοιχεία που κράτησα από όλη τη ταινία και είναι και καλοσκηνοθετημένες!Το αρνητικό είναι ότι σαν υπόθεση δεν κατάφερε να με συνεπάρει καθόλου και απλά έβλεπα την ταινία για να δω τι άλλο κουφό θα γίνει!Στο σύνολο λοιπόν η ταινία δεν μου άρεσε μιας και δεν έχει μια λογική πλοκή και θα την πρότεινα μόνο και μόνο για τις παλαβές της σκηνές!

αγωνία:2/5
splatter:4/5
ανατροπές:1/5
τρόμος:1/5


Σάββατο 23 Ιουλίου 2016

BIG FORTUNE HOTEL 2015

Βαθμολογία:3/10

Είδος:Κωμωδία τρόμου

Story: Ένας μουσικός απ'το Hong Kong κάνει κράτηση σε ένα ξενοδοχείο στη Μαλαισία στο οποίο οι υπόλοιποι πελάτες δεν είναι από αυτόν τον κόσμο!

Σχόλιο:Ο τρόμος απουσιάζει εντελώς και το ίδιο δυστυχώς κάνει και το χιούμορ,μιας και η ταινία απ'την υπερβολική προσπάθεια να προκαλέσει γέλιο καταφέρνει απλά να γίνει γελοία!Υπάρχουν κάποιες στιγμές που η ιστορία πάει να γίνει ενδιαφέρουσα όμως η υπερβολή στη γελοιότητα με ξενέρωνε στο τέλος!Επίσης βρήκα την σκηνοθεσία πολύ κακή και δεν μου άρεσαν και οι ερμηνείες!Εκτός από λίγες ενδιαφέρουσες σκηνές,η ταινία είναι απογοητευτική!

αγωνία:2/5
splatter:1/5
ανατροπές:3/5
τρόμος:0/5


Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016

ROAD GAMES 2015

Βαθμολογία:6/10

Είδος:Θρίλερ

Story: Οι ηλιόλουστες μέρες του καλοκαιριού καταλήγουν σκοτεινές και επικίνδυνες για την Veronica και τον Jack που αποφασίζουν να κάνουν ωτοστόπ και μπλέκονται με ένα μυστηριώδες παντρεμένο ζευγάρι και έναν serial killer που κυκλοφορεί ελεύθερος στους δρόμους!

Σχόλιο: Βρήκα την σκηνοθεσία εξαιρετική, καταφέρνει να δημιουργήσει την κατάλληλη ατμόσφαιρα μυστηρίου και απειλής και έχει πολύ καλή μουσική υπόκρουση!Επίσης πολύ καλές είναι και οι ερμηνείες όλου του cast!Το σενάριο μου θύμισε έντονα άλλες ταινίες,όμως κράτησε το ενδιαφέρον μου αμείωτο σε όλη τη διάρκεια!Ωστόσο κάποιες συμπεριφορές μου φάνηκαν μη λογικές ιδιαίτερα μετά τις αποκαλύψεις στο τελευταίο μέρος! Μπορεί λοιπόν κάποιες συμπεριφορές να στερούν τον ρεαλισμό,όμως είναι ένα διασκεδαστικό θρίλερ μυστηρίου με μπόλικο σασπένς!

αγωνία:3/5
splatter:2/5
ανατροπές:4/5
τρόμος:0/5


Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016

CHERRY TREE 2015

Βαθμολογία:5/10

Είδος:Τρόμου

Story:Ο κόσμος της Faith γυρίζει ανάποδα όταν ανακαλύπτει πως ο αγαπημένος της πατέρας πεθαίνει. Όταν η μυστηριωδώς δελεαστική Sissy Young γίνεται η νέα κάτοικος του χωριού, η Faith βρίσκει ένα συμπονετικό πνεύμα και τη πολυπόθητη μητρική φιγούρα. Αυτό που δεν ξέρει είναι ότι η Sissy είναι η επικεφαλής μιας ομάδας αθάνατων μαγισσών που χρησιμοποιούν το καρπό μιας αρχαίας κερασιάς σε μια μυστική τελετουργία η οποία αποκαθιστά τη ζωή στους νεκρούς και τους ετοιμοθάνατους.Η Sissy προσφέρεται να θεραπεύσει τον πατέρα της Faith, με αντάλλαγμα ένα παιδί, και γρήγορα η Faith μένει έγκυος με ένα μωρό που μεγαλώνει με ανησυχητικό ρυθμό. (horrorant.com)

Σχόλιο:Ξεκίνησα να δω το θρίλερ αυτό με πολύ χαμηλές απαιτήσεις αλλά αποδείχτηκε καλύτερο απ'ότι περίμενα μιας και ερμηνευτικά και σκηνοθετικά τα πάει καλά και η ιστορία παρότι συνηθισμένη και προβλέψιμη μου κράτησε το ενδιαφέρον!Μου άρεσε επίσης που έχει αρκετό gore!Εκεί που με χάλασε είναι στο φινάλε το οποίο βρήκα υπερβολικά 'εύκολο' και χωρίς λογική!Παρά τα σεναριακά προβλήματα πάντως θεωρώ πως είναι ένα διασκεδαστικό θρίλερ!

αγωνία:3/5
splatter:4/5
ανατροπές:1/5
τρόμος:1/5


Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016

CRUSH THE SKULL 2015

Βαθμολογία:6/10

Είδος:Κωμωδία τρόμου

Story: Τέσσερις επαγγελματίες ληστές παγιδεύονται στο σπίτι που επρόκειτο να ληστέψουν και συνειδητοποιούν ότι ακούσια έχουν μπει στη φωλιά ενός διαταραγμένου κατά συρροή δολοφόνου!

Σχόλιο:Ξεκινώντας την ταινία οι ερμηνείες μου φάνηκαν κάπως μέτριες και σκηνοθετικά μου έδειχνε πολύ ότι είναι low budget ωστόσο όσο πέρναγε η ώρα ένιωσα πως όλα γίνονταν καλύτερα και εν τέλει μπορώ να πω πως στο σύνολο την βρήκα πολύ διασκεδαστική!Σεναριακά αν και έχει κάτι φρέσκο να δώσει,είναι αρκετά προσεγμένη, μου άρεσε που προσπερνάει κάποια κλισέ και επίσης βρήκα τις χιουμοριστικές στιγμές πετυχημένες και δεν στερούν σε μεγάλο βαθμό τον ρεαλισμό!Οι χαρακτήρες γίνονται εύκολα συμπαθείς κι έτσι υπάρχει πολύ αγωνία για την τύχη τους!Το μόνο που θα ήθελα προσωπικά είναι περισσότερη βία!Πάντως την θεωρώ μια πετυχημένη κωμωδία τρόμου!

αγωνία:4/5
splatter:3/5
ανατροπές:2/5
τρόμος:1/5


Κυριακή 17 Ιουλίου 2016

THE SIGHTING (TRAVIS) 2015

Βαθμολογία:4/10

Είδος:Θρίλερ,τρόμου

Story:Ένα χρόνο μετά από τους επτά σπουδαστές που είχαν ανεξήγητα δολοφονηθεί σε μια λίμνη κοντά στα καναδικά σύνορα (The Sighting), ο Τράβις και ο φίλος του Νέιτ σχεδιάζουν ένα εορταστικό οδικό ταξίδι για την αποφοίτησή τους.

Σχόλιο: Σεναριακά δεν έχει κάτι φρέσκο να προσφέρει ωστόσο μου άρεσε που στα τελευταία λεπτά προσπάθησε κάπως να μπερδέψει και να ξεφύγει απ'το προβλεπόμενο, αν και δεν τα κατάφερε και ιδιαίτερα!Σκηνοθετικά μου φάνηκε φτωχή και με χάλασε που φαίνονται οι στολές των 'κακών'!Επίσης βρήκα τις ερμηνείες κακές!Γενικά είναι μια χαμηλού επιπέδου παραγωγή που όμως δεν θα την έλεγα αρπαχτή!

αγωνία:3/5
splatter:2/5
ανατροπές:3/5
τρόμος:1/5


Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016

THE SHALLOWS 2016

Βαθμολογία:7/10

Είδος:Θρίλερ,τρόμου

Story:Η Νάνσι βρίσκεται σε μια απομονωμένη παραλία και κάνει μόνη της σέρφινγκ. Αλλά ένας μεγάλος λευκός καρχαρίας θα της επιτεθεί και θα βρεθεί αποκομμένη από την ακτή, ακόμα κι αν αυτή δεν απέχει πολύ. Παρότι μόλις 18 μέτρα από τη σωτηρία, το να βρεθεί εκεί αποδεικνύεται η απόλυτη δοκιμασία θέλησης. [cine.gr]

Σχόλιο:Ένα πολύ διασκεδαστικό καλοκαιρινό one-location θρίλερ επιβίωσης που καταφέρνει να ξανακάνει τους καρχαρίες τρομαχτικούς!Σκηνοθετικά μου άρεσε πολύ,έχει την κατάλληλη ατμόσφαιρα απειλής σε όλη τη διάρκεια και οι σκηνές που εμφανίζεται ο καρχαρίας είναι απολαυστικές!Η ερμηνεία της πρωταγωνίστριας επίσης είναι πολύ καλή!Υπάρχουν κάποιες υπερβολές που στερούν κάπως τον ρεαλισμό ωστόσο σε γενικές γραμμές την βρήκα πολύ καλή και προσεγμένη τόσο σκηνοθετικά όσο και σεναριακά!

αγωνία:5/5
splatter:2/5
ανατροπές:0/5
τρόμος:1/5


Τρίτη 12 Ιουλίου 2016

OFFICE 2015

Βαθμολογία:5/10

Είδος:Θρίλερ

Story: Ένας άντρας που φημολογείται ότι σκότωσε την οικογένεια του, κρύβεται στον χώρο εργασίας του και ξεκινάει να σκοτώνει τους συναδέλφους του τον έναν μετά τον άλλον!

Σχόλιο:Περίμενα πολλά μιας και είναι νοτιοκορεάτικο θρίλερ και βλέποντας τα πρώτα λεπτά πίστευα πως θα δω ένα ενδιαφέρον slasher, τελικά όμως απογοητεύτηκα! Καταρχάς μπλέκεται με πολλά υποείδη χωρίς όμως να τα πηγαίνει πολύ καλά σε κάποιο από αυτά, απ'τη μια θυμίζει slasher αν και οι φόνοι είναι λίγοι και δεν κάνουν εντύπωση, αλλά μπορεί να θεωρηθεί και μυστηρίου μιας και αυτό που μας απασχολεί σε όλη τη διάρκεια είναι το τι μπορεί να συμβαίνει τελικά!Όσον αφορά την ανατροπή που υπάρχει,είναι εμφανής απ΄τα πρώτα κιόλας λεπτά και δεν κάνει εντύπωση!Επίσης υπάρχουν κάποια μεταφυσικά στοιχεία που δεν βγάζουν και πολύ νόημα!Γενικά σεναριακά ενώ δείχνει να προσπαθεί πολύ και χτίζει ένα πολύ αγχωτικό εργασιακό περιβάλλον για να συμπάσχουμε με τους ήρωες, αφήνει αρκετά αναπάντητα ερωτήματα και εν τέλει το σενάριο στο σύνολο μου φάνηκε προβλέψιμο και κάπως μπερδεμένο!Πάντως είναι καλοσκηνοθετημένο και έχει πολύ καλές ερμηνείες, ειδικά την πρωταγωνίστρια την βρήκα πολύ καλή!

αγωνία:3/5
splatter:2/5
ανατροπές:3/5
τρόμος:0/5


Σάββατο 9 Ιουλίου 2016

CARNAGE PARK 2016

Βαθμολογία:5/10

Είδος:Περιπέτεια,θρίλερ,τρόμου

Story:Aφού τα κάνουν μούσκεμα σε μια κακοσχεδιασμένη ληστεία τράπεζας σε μια έρημη πόλη στην Καλιφόρνια, δύο εκκολαπτόμενοι απατεώνες εγκαταλείπουν τη σκηνή με έναν όμηρο και για να ακολουθήσει ένα άγριο κι επικίνδυνο κυνηγητό...

Σχόλιο: Καλοσκηνοθετημένο θρίλερ επιβίωσης που έχει καλές ερμηνείες και πετυχαίνει να αποδώσει την σωστή ατμόσφαιρα!Το σενάριο δεν έχει κάτι φρέσκο να προσφέρει,η ιστορία είναι συνηθισμένη και προβλέψιμη αλλά δεν βρήκα τρελά λάθη ή πολύ χαζές συμπεριφορές!Ξεκινάει πολύ καλά και τα πρώτα λεπτά τα βρήκα πολύ διασκεδαστικά ωστόσο στη συνέχεια κάνει κοιλιά και το γεγονός ότι εστιάζει σε δυο μόνο χαρακτήρες κάπου κουράζει!Γενικά λοιπόν είναι ένα καλό τεχνικά θρίλερ που αξίζει μια ματιά όμως δεν είναι όσο διασκεδαστικό θα μπορούσε και ξεχνιέται πολύ γρήγορα!

αγωνία:3/5
splatter:4/5
ανατροπές:0/5
τρόμος:1/5


Παρασκευή 8 Ιουλίου 2016

THE PURGE:ELECTION YEAR 2016

Βαθμολογία:8/10

Είδος:Περιπέτεια τρόμου

Story:Έχουν περάσει δύο χρόνια αφότου ο πρώην αξιωματικός της αστυνομίας Λίο Μπαρνς (Φρανκ Γκρίλο) επέλεξε να μη σκοτώσει τον άνδρα που σκότωσε το γιο του. Τώρα ο Μπαρνς προσλαμβάνεται ως επικεφαλής της ασφάλειας της γερουσιαστή Ρόαν (Ελίζαμπεθ Μίτσελ), πρωτοπόρου στην επόμενη προεδρική εκλογή, λόγω της υπόσχεσής της να εξαλείψει την ετήσια νύχτα της Κάθαρσης, κατά τη διάρκεια της οποίας νομιμοποιούνται οι φόνοι για την εκτόνωση του θυμού των πολιτών. Η Ρόαν, που έχει η ίδια πληγεί από την αποτρόπαια αυτή παράδοση, χάνοντας, δεκαπέντε χρόνια πριν, όλη της την οικογένεια, στοχοποιείται από την κυβέρνηση και όταν έρχεται ακόμα μια νύχτα Κάθαρσης, ο Μπαρνς και η Ρόαν πρέπει να καταφέρουν να μείνουν ζωντανοί μέχρι το πρωί, αν θέλουν να καταφέρουν να αλλάξουν τα πράγματα.

Σχόλιο:Θεωρώ πως το συγκεκριμένο franchise έχει ακολουθήσει πολύ καλό δρόμο και καταφέρνει να δώσει κάτι το διαφορετικό σε κάθε ταινία!Ενώ λοιπόν στην πρώτη ταινία είδαμε ένα home invasion θρίλερ και στην δεύτερη ένα θρίλερ δράσης με γεγονότα που εκτυλίσσονται στους δρόμους,η συγκεκριμένη τρίτη ταινία περιλαμβάνει και πολιτικά στοιχεία εκτός από ασταμάτητη δράση,κάτι που αποδείχτηκε πως της πηγαίνει!Στα αρνητικά θα μπορούσα να βάλω κάποιες υπερβολικές συμπεριφορές όσον αφορά τους κακούς,κάτι που όμως δεν με ενόχλησε πραγματικά μιας και επί της ουσίας κάνει πιο διασκεδαστική την ταινία και επίσης θα ήθελα περισσότερο αίμα γιατί θεωρώ ότι ταιριάζει στο concept αλλά είναι ξεκάθαρο κι απ'τις προηγούμενες δύο ότι το franchise εστιάζει στην περιπέτεια κι όχι στο gore!Γενικά η ταινία μου άρεσε πολύ,με κράτησε καθηλωμένο σε όλη τη διάρκεια και την βρήκα απολαυστικά διασκεδαστική!

αγωνία:5/5
splatter:3/5
ανατροπές:1/5
τρόμος:2/5


Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016

DEAD RISING:ENDGAME 2016

Βαθμολογία:5/10

Είδος:Περιπέτεια τρόμου

Story:Ένας ιός έχει μετατρέψει μερικούς από τους κατοίκους μιας πόλης των ΗΠΑ σε ζόμπι, ενώ 1,5 εκατομμύριο ακόμα έχουν μολυνθεί, όμως δεν έχουν μετατραπεί, χάρη σε ένα μικροτσίπ που τους έχει χορηγηθεί. Ο δημοσιογράφος Τσέις Κάρτερ γνωρίζει όμως ότι πίσω από αυτό κρύβονται τα θανάσιμα σενάρια συνωμοσίας και εξόντωσης εκ μέρος του στρατού και μια φαρμακευτικής-τεχνολογικής εταιρείας.

Σχόλιο: Sequel που το βρήκα κατώτερο της πρώτης ταινίας,όμως όχι τελείως αποτυχημένο!Βρήκα την ιστορία κάπως χαζή και με πολλές ευκολίες και επίσης τεχνικά μου θύμισε τηλεταινία ωστόσο μου άρεσε που επέστρεψαν ήρωες απ'την πρώτη ταινία και επίσης μου άρεσε που έχει μπόλικη δράση και πολύ αίμα!Γενικά είναι ένα συνηθισμένο θρίλερ με ζόμπι που όμως βλέπεται αρκετά ευχάριστα και δεν με κούρασε!

αγωνία:3/5
splatter:5/5
ανατροπές:1/5
τρόμος:1/5


Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016

ENCOUNTERS 2014

Βαθμολογία:3/10

Είδος:Τρόμου,μυστηρίου,επιστημονικής φαντασίας

Story:18 Νοεμβρίου 2011. Ένα κινηματογραφικό συνεργείο ταξιδεύει στα δάση της βόρειας Σουηδίας για να γυρίσει μια ταινία τρόμου, αλλά η προσπάθεια τους αυτή παίρνει μια αναμφισβήτητα άσχημη τροπή , όταν έρχονται αντιμέτωποι με πλάσματα εκτός του πλανήτη μας, γεγονός που τους κάνει αληθινούς πρωταγωνιστές στην ίδια τους την ταινία...

Σχόλιο:Συνηθισμένο found footage που στη μεγαλύτερη διάρκεια δεν γίνεται τίποτα αλλά και στα τελευταία λεπτά που κάπως πάει να αποκτήσει λίγο ενδιαφέρον η ιστορία,τελικά καταλήγει να κλείσει με προβλέψιμο τρόπο!Σκηνοθετικά κάποιες φορές καταφέρνει να αποδώσει την κατάλληλη ατμόσφαιρα,ωστόσο δεν τα πάει καλά σε τρομάγματα κι επίσης έχει αρκετά ενοχλητικά κουνημένα πλάνα!Γενικά εκτός από ελάχιστες σκηνές που άξιζαν,την βρήκα μια βαρετή και προβλέψιμη ταινία!

αγωνία:2/5
splatter:0/5
ανατροπές:1/5
τρόμος:1/5



Τρίτη 5 Ιουλίου 2016

THE FUNHOUSE MASSACRE 2015

Βαθμολογία:7/10

Είδος:Κωμωδία τρόμου

Story:Έξι από τους πιο τρομακτικούς ψυχοπαθής του κόσμου, δραπετεύουν από ένα τοπικό ψυχιατρείο των ΗΠΑ, και αποφασίζουν να σκορπίσουν τον τρόμο και τον θάνατο στο ανυποψίαστο πλήθος που έχει κατακλείσει ένα Λούνα Παρκ με θεματική ενότητα το Halloween...

Σχόλιο:Μια απόλυτα διασκεδαστική ταινία για τους φαν του είδους μιας και παρότι έχει αρκετό χιούμορ και δεν παίρνει τον εαυτό της στα σοβαρά,καταφέρνει να σταθεί αντάξια και σαν ένα βίαιο slasher!Μου άρεσε που υπάρχουν πολλοί 'κακοί' με ξεχωριστά χαρακτηριστικά ο καθένας, όπως επίσης μου άρεσε που υπάρχει άφθονη δράση και πολλοί βίαιοι φόνοι (αν και το υπερβολικό splatter φαίνεται κάπως ψεύτικο)!Στα αρνητικά θα έβαζα κάποια κλισέ που δίνονται απροκάλυπτα και επίσης υστερεί σε ρεαλισμό αν και αυτό είναι λογικό μιας και πρόκειται για κωμωδία τρόμου!Προσωπικά την είδα πάρα πολύ ευχάριστα και την θεωρώ επιτυχημένη στο είδος της!

αγωνία:5/5
splatter:5/5
ανατροπές:1/5
τρόμος:1/5


Κυριακή 3 Ιουλίου 2016

GREEN ROOM 2015

Βαθμολογία:8/10

Είδος:Θρίλερ,τρόμου

Story:Μια νεανική πανκ μπάντα βρίσκεται απομονωμένη κάπου στα βοριο-δυτικά των ΗΠΑ, και γίνονται μάρτυρες μιας αποτρόπαιας πράξης βίας. Ως μοναδικοί μάρτυρες, μπαίνουν στο στόχαστρο των ενόχων, μιας αδίστακτης συμμορίας ρατσιστών, οι οποίοι δεν έχουν σκοπό να απομείνει κανένας μάρτυρας. [cine.gr]

Σχόλιο: Ένα ρεαλιστικό slasher θρίλερ με χαρακτήρες που φέρονται αρκετά έξυπνα κι έτσι γίνονται συμπαθείς και σε κάνουν να νοιάζεσαι για την τύχη τους!Σκηνοθετικά η ταινία τα πάει πολύ καλά,χτίζει σασπένς και έχει την κατάλληλη ατμόσφαιρα,όπως επίσης έχει και αρκετές gore σκηνές,αν και θα ήθελα να υπάρχουν περισσότεροι σκληροί φόνοι!Γενικά η ιστορία δίνεται πολύ ωραία και σε κάνει να αντιλαμβάνεσαι τον λόγο που κάνει κάτι ο κάθε χαρακτήρας,είτε είναι καλός είτε κακός!Ελάχιστα σεναριακά ψεγάδια υπάρχουν,όπως πχ γιατί μια-δυο φορές οι κακοί δεν πυροβολούν αμέσως?!Γενικά πάντως είναι ένα πολύ καλό και διασκεδαστικό θρίλερ,έχει ασταμάτητη αγωνία και επίσης βρήκα τις ερμηνείες εξαιρετικές!

αγωνία:5/5
splatter:4/5
ανατροπές:0/5
τρόμος:1/5



Σάββατο 2 Ιουλίου 2016

DEADLY INTENT 2016

Βαθμολογία:3/10

Είδος:Θρίλερ,τρόμου

Story:Μετά τον τραγικό θάνατο του συζύγου της, ενός στρατιώτη που υπηρετούσε στο Αφγανιστάν, η Bryony προσπαθεί να χτίσει μια νέα ζωή για τον εαυτό της και τον μικρό γιο της, James. Παλεύοντας με τη δική της θλίψη, δεν μπορεί να παρατηρήσει ότι ο James έχει γίνει μυστικοπαθής και απόμακρος, περνώντας πολλές ώρες μόνος, παίζοντας κυρίως παιχνίδια που αφορούν τον πόλεμο και τον θάνατο. Όταν διάφορα πράγματα αρχίζουν να εξαφανίζονται, να σπάνε, ακόμα και να λιώνουν, η Bryony κατηγορεί τον James, αλλά όταν αντιλαμβάνεται την αλήθεια βρίσκεται αντιμέτωπη με μια πραγματικότητα πιο τρομακτική από οποιοδήποτε εφιάλτη...

Σχόλιο:Το σενάριο στη μεγαλύτερη διάρκεια προσπαθεί να μας κάνει να αναρωτηθούμε αν για όλα όσα γίνονται φταίει το παιδί που έχει και πολλά ψυχολογικά ή αν συμβαίνει κάτι άλλο!Δεν πετυχαίνει ωστόσο να κερδίσει το ενδιαφέρον μιας και η πορεία της ιστορίας είναι τελείως προβλέψιμη και δεν προσφέρει αγωνία!Σκηνοθετικά την βρήκα πολύ φτωχή και αποτυγχάνει να προκαλέσει σασπένς και τρόμο και επίσης δεν μου άρεσαν οι ερμηνείες!Γενικά είναι μια χαμηλού επιπέδου παραγωγή που προσπαθεί να πάρει τον εαυτό της στα σοβαρά αλλά δυστυχώς το αποτέλεσμα δεν είναι καλό!

αγωνία:2/5
splatter:0/5
ανατροπές:0/5
τρόμος:1/5