Σελίδες

Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

DARK WAS THE NIGHT 2014

Βαθμολογία:5/10

Είδος:Θρίλερ,τρόμου

Story:Μια σκοτεινή δύναμη που κρύβεται στο δάσος γύρω απ' τη μικρή πόλη Maiden Woods, επιτίθεται στους κατοίκους. Ο σερίφης Paul Shields προσπαθεί να υπερνικήσεις τους δαίμονες τους παρελθόντος, έτσι ώστε να προστατέψει την πόλη του και αυτούς που αγαπά.

Σχόλιο:Καλοφτιαγμένο θριλεράκι αλλά πολύ χαμηλών τόνων για να καταφέρει να γίνει αρκετά διασκεδαστικό!Έχει αργό ρυθμό και επίσης μας βγαίνει η πίστη μέχρι να δούμε το τέρας καθώς εμφανίζεται ολόκληρο μόνο στο τέλος της ταινίας!Επίσης με ξενέρωσε που οι φόνοι είναι off camera!Γενικά μου άρεσε η ατμόσφαιρα της ταινίας,το cast και επίσης έχει καλό φινάλε (το οποίο όμως κάπου το έχω ξαναδεί),αλλά στο σύνολο δεν ξεφεύγει απ'την μετριότητα!

αγωνία:3/5
splatter:2/5
ανατροπές:1/5
τρόμος:1/5


Τρίτη 28 Ιουλίου 2015

CHILD 44 2015

Βαθμολογία:7/10

Είδος:Δραματικό θρίλερ

Story:Με φόντο τη δεκαετία του 1950, η ιστορία επικεντρώνεται γύρω από ένα μέλος της σοβιετικής αστυνομίας, ο οποίος προσπαθεί να διαλευκάνει υποθέσεις από δολοφονίες παιδιών. Η επιμονή του θα έχει ως αποτέλεσμα τον υποβιβασμό του και ενώ οι έρευνες συνεχίζονται με τη βοήθεια της συζύγου του, οι εξελίξεις οδηγούν σε μεγαλύτερα κυβερνητικά εμπόδια. 

Σχόλιο:Σαν θρίλερ μπορεί να μην έχει πολύ δράση και η υπόθεση δολοφονιών να περνάει κάποιες στιγμές σε δεύτερη μοίρα,όμως η ταινία καταφέρνει να αποδώσει την φρικαλεότητα εκείνης της εποχής της Ρωσίας και να κρατήσει το ενδιαφέρον με τις συνωμοσίες και τα κρυμμένα μυστικά των ηρώων!Υπάρχουν στιγμές που κουράζει λόγω και της μεγάλης διάρκειας αλλά παρ'όλα αυτά στο σύνολο είναι μια πολύ καλή ταινία και με κράτησε μέχρι το τέλος!

αγωνία:3/5
splatter:2/5
ανατροπές:2/5
τρόμος:0/5


Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

LILA & EVE 2015

Βαθμολογία:7/10

Είδος:Δραματικό θρίλερ

Story:Όταν ο νεαρός Στεφόν σκοτώνεται καθοδόν από σφαίρα, η μητέρα του, Λίλα, καταπέφτει σε μια κατάθλιψη που την παραλύει. Θα δει ως λύση να παρακολουθήσει μια ομάδα υποστήριξης που αφορά γυναίκες που έχασαν παιδιά από το έγκλημα, και εκεί θα γνωρίσει την Ιβ, της οποίας η μικρή κόρη σκοτώθηκε το ίδιο βράδι με τον Στεφόν. Οι δυο τους θα σχηματίσουν μια μεγάλη φιλία, που θα βοηθήσει και τη Λίλα να σταθεί στα πόδια της. Αλλά μέσα της φλέγεται η αποζήτηση δικαιοσύνης και οι αρχές μοιάζουν να καθυστερούν υπερβολικά ως προς κάτι τέτοιο. Η Ιβ είναι αυτή που θα ρίξει πρώτη την ιδέα: να πάνε μαζί οι δυο τους, να βρουν τους έμπορους ναρκωτικών που δολοφόνησαν τον Στεφόν και να τους οδηγήσουν οι ίδιες στη δικαιοσύνη.

Σχόλιο:Ως δράμα καταφέρνει να γίνει πολύ αποτελεσματικό,μιας και προσφέρει σε αρκετές στιγμές συγκίνηση και διαθέτει μια εξαιρετική ερμηνεία απ'την Viola Davis που σε 'αγγίζει'!Ως θρίλερ δεν είναι τόσο δυνατό και έχει υπερβολικές ευκολίες σχετικά με το πως οι πρωταγωνίστριες καταφέρνουν και τα βάζουν με ένα κύκλωμα ναρκωτικών ωστόσο δεν απογοητεύει!Γενικά είναι μια πολύ καλή ταινία που κλίνει σαφώς περισσότερο στο δράμα,καταφέρνει να πετύχει αυτά που θέλει και διαθέτει και εκπλήξεις!

αγωνία:3/5
splatter:1/5
ανατροπές:4/5
τρόμος:0/5




Σάββατο 25 Ιουλίου 2015

TRUE STORY 2015

Βαθμολογία:4/10

Είδος:Δράμα μυστηρίου,θρίλερ

Story:Ο δημοσιογράφος Μάικλ Φρίνκελ απολύθηκε από τους New York Times, όταν ένα ρεπορτάζ πήγε τελείως στραβά. Μια ημέρα, λαμβάνει ένα τηλεφώνημα από κάποιον άγνωστο που του μιλάει για κάποιον Κρίστιαν Λόγκο, έναν καταζητούμενο του FBI, που έχει πιαστεί και χρησιμοποιεί την ταυτότητα του Φρίνκελ, ζώντας επί χρόνια εκτός ΗΠΑ. Καθώς τώρα ο Λόγκο είναι στη φυλακή αναμένοντας τη δίκη του, ο Φρίνκελ τον συναντά και μεταξύ τους θα αναπτυχτεί μια στενή σχέση. Ο δημοσιογράφος βρίσκει την ευκαιρία να αδράξει πληροφορίες πίσω από την πράξη του κρατούμενου να δολοφονήσει την οικογένεια του. Αλλά ποια είναι η αληθινή ιστορία;

Σχόλιο:Μια καλή τεχνικά ταινία που προσωπικά όμως την βρήκα τελείως αδιάφορη!Οι ερμηνείες είναι εξαιρετικές και είναι αυτές που κερδίζουν τις εντυπώσεις,ειδικότερα ο James Franco σε κάνει να κολλάς στο πρόσωπο του και να προσπαθείς να καταλάβεις απ'τις εκφράσεις του τι μπορεί να κρύβει!Ουσιαστικά όμως η ιστορία δεν έχει ούτε εκπλήξεις ούτε και κάποια κορύφωση για να τραβήξει το ενδιαφέρον!Γενικά με ψιλοκούρασε και δεν είχε να προσφέρει κάτι για να ανταμείψει την υπομονή μου!

αγωνία:2/5
splatter:0/5
ανατροπές:1/5
τρόμος:0/5


Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

BURYING THE EX 2014

Βαθμολογία:6/10

Είδος:Κωμωδία τρόμου

Story:Ένας άντρας μετανιώνει που αποφάσισε να συζήσει με την κοπέλα του, αλλά η κατάσταση χειροτερεύει όταν αυτή πεθαίνει και επιστρέφει στη ζωή σαν ζόμπι.

Σχόλιο:Η ταινία κλείνει ξεκάθαρα προς την κωμωδία και τα στοιχεία τρόμου είναι ελάχιστα ωστόσο δεν με απογοήτευσε!Αποτελεί μια καλή ανάλαφρη επιλογή που έχει αστείες στιγμές και βλέπεται πολύ ευχάριστα!Η ιστορία είναι προβλέψιμη μεν,όμως την βρήκα αρκετά χαριτωμένη!Γενικά είναι μια καλή επιλογή μαύρης κωμωδίας για να περάσεις την ώρα σου!

αγωνία:3/5
splatter:2/5
ανατροπές:1/5
τρόμος:0/5




Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015

STRANGERLAND 2015

Βαθμολογία:4/10

Είδος:Δραματικό θρίλερ

Story:Νεοφερμένοι στην αποξενωμένη πόλη της ερήμου, Νατγκάρι, το ζευγάρι Κάθριν και Μάθιου Πάρκερ περνάει κρίση, όταν τα δύο τους ανήλικα παιδιά, ο Τόμι και η Λιλί, εξαφανίζονται λίγο πριν ξεσπάσει μια τεράστια αμμοθύελλα. Με την πόλη κατακλισμένη από κόκκινη άμμο και σκοτάδι, οι κάτοικοι ξεκινούν να τα αναζητούν στο πλάι του αστυνόμου της πόλης, Ντέιβιντ Ράι. Σύντομα, είναι φανερό πως κάτι τρομερό έχει συμβεί στα παιδιά και ξεσπούν φήμες ενάντια των Πάρκερ. Με τη θερμοκρασία να ανεβαίνει επικίνδυνα και κάθε λεπτό που περνάει να κάνει δυσκολότερη την πιθανή επιβίωση των παιδιών, η Κάθριν και ο Μάθιου είναι στο χείλος του γκρεμού ενός τρομακτικού μυστήριου.

Σχόλιο:Μια καλοσκηνοθετημένη ταινία,με πολύ καλές ερμηνείες και ένα σενάριο που κινεί το ενδιαφέρον χάρη στο μυστήριο που διαθέτει σχετικά με την τύχη των παιδιών!Έχει αργό ρυθμό ωστόσο δεν μπορώ να πω πως την βρήκα κουραστική,ωστόσο το γεγονός ότι ποτέ δεν δίνονται απαντήσεις καταστρέφει την ταινία και με έκανε να νιώσω πως έχασα το χρόνο μου βλέποντας την!Μπορεί να έχει ενδιαφέρον κατά τη διάρκεια,όμως εν τέλει δεν αξίζει η υπομονή που θα δείξει κάποιος για να φτάσει μέχρι το φινάλε μιας και όλα στην ιστορία μένουν μετέωρα! 

αγωνία:2/5
splatter:1/5
ανατροπές:1/5
τρόμος:0/5


Δευτέρα 20 Ιουλίου 2015

FINAL GIRL 2015

Βαθμολογία:5/10

Είδος:Περιπέτεια,θρίλερ

Story:Ένας άνδρας διδάσκει μια νεαρή κοπέλα πώς να γίνει ένα πλήρες  εκτελεστικό όπλο. 13 χρόνια αργότερα, όταν είναι 18 ετών, θα προσεγγίσει μια σαδιστική ομάδα έφηβων, που σκοτώνουν  ξανθές γυναίκες για άγνωστους λόγους. Η κυνηγετική περίοδος αρχίζει.

Σχόλιο:Η αλήθεια είναι πως την περίμενα καλύτερη.χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι χάλια!Το ξεκίνημα της θυμίζει την ταινία 'hanna' και στη συνέχεια περίμενα να δω έντονη δράση και κάποιους ευφάνταστους φόνους αλλά τελικά έπεσα έξω!Όλα είναι υπερβολικά προβλέψιμα για να προκαλέσουν αγωνία και επίσης δεν δείχνει σχεδόν καθόλου αίμα και οι φόνοι δεν έχουν καθόλου ενδιαφέρον!Θα την προτιμούσα σαν τυπικό revenge θρίλερ παρά σε αυτή την εκδοχή που προσπαθεί να ξεφύγει απ΄τα συνηθισμένα,χωρίς όμως να το κάνει με επιτυχία!Η όλη οπτική της ιστορίας μου φάνηκε κάπως 'ψεύτικη' και γενικά δεν με έπεισε!Σίγουρα δεν την βρήκα κουραστική και μου άρεσε το cast αλλά στο σύνολο καταλήγει να είναι αδιάφορη!

αγωνία:3/5
splatter:1/5
ανατροπές:0/5
τρόμος:0/5


Σάββατο 18 Ιουλίου 2015

GHOUL 2015

Βαθμολογία:4/10

Είδος:Θρίλερ,τρόμου

Story:Τρεις Αμερικανοί κινηματογραφιστές, γίνονται στόχοι ενός διαβολικού πνεύματος, του πιο βίαιου κανίβαλου που έχει καταγραφεί στην ιστορία...

Σχόλιο:Found-footage θρίλερ με μια υποτυπώδη ιστορία που δεν έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον!Δεν υπάρχει κάτι που να μην το έχουμε ξαναδεί,και η ιστορία παίρνει πολύ προβλέψιμους δρόμους!Οι χαρακτήρες είναι τελείως αδιάφοροι και δρουν πολλές φορές χαζά με αποτέλεσμα να μην με ενδιαφέρει η τύχη τους!Γενικά ενώ έχει μια ικανοποιητική ατμόσφαιρα,χάνει πόντους χάρη στην ανέμπνευστη ιστορία του που δεν έχει να προσφέρει τίποτα!

αγωνία:3/5
splatter:2/5
ανατροπές:0/5
τρόμος:2/5


Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015

INFINI 2015

Βαθμολογία:6/10

Είδος:Τρόμου,επιστημονικής φαντασίας

Story:Μια επίλεκτη ομάδα διάσωσης πηγαίνει σε μια μυστική εγκατάσταση για να σώσει τον Whit Carmichael, τον μοναδικό επιζώντα μιας βιολογικής καταστροφής.

Σχόλιο:Μπορεί να μην είναι μια πάρα πολύ διασκεδαστική ταινία τρόμου και ούτε είναι τελείως πρωτότυπη,καταφέρνει όμως να γίνει πολύ καλύτερη απ'ότι αρχικά δείχνει!Το σενάριο κρατάει το ενδιαφέρον μιας και δεν είναι μονότονο και σε κάνει να θες να μάθεις που το πάει και επίσης μου άρεσε αρκετά η σκηνοθεσία!Δεν έχει πολύ αίμα,ούτε προσφέρει αρκετό τρόμο και επίσης δεν έχει πολύ δράση μιας και βασίζεται περισσότερο στην ιστορία!Αυτό θα μπορούσε να την κάνει κουραστική,όμως δεν είναι καθόλου!Η ιστορία παρότι έχει ένα θέμα που το χουμε ξαναδεί,καταφέρνει να το παρουσιάσει με μια ξεχωριστή οπτική και έτσι η ταινία γλιτώνει απ'το να γίνει μια απ'τα ίδια!Γενικά ενώ αρχικά δεν μου γέμιζε το μάτι ομολογώ πως κατάφερε να με κερδίσει ως ένα βαθμό!

αγωνία:3/5
splatter:2/5
ανατροπές:2/5
τρόμος:1/5




Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

STUNG 2015

Βαθμολογία:6/10

Είδος:Κωμωδία τρόμου

Story:Η ταινία Stung παρουσιάζει τη φονική δράση μεταλλαγμένων σφηκών που έχουν γιγαντοποιηθεί από παράνομα λιπάσματα και σκορπίζουν τον τρόμο σε μια νυχτερινή δεξίωση. Τις σφήκες καλείται να αντιμετωπίσει ένα νεαρό ζευγάρι από το προσωπικό της δεξίωσης ενώ ταυτόχρονα “τακτοποιεί” και την ερωτική του σχέση…

Σχόλιο: Είναι ευνόητο ότι δεν πρόκειται για ένα σοβαρό σενάριο με λογική και ρεαλισμό ωστόσο αυτό δεν είναι πρόβλημα για μια τέτοια ταινία!Προσωπικά το μόνο που με χάλασε είναι το γεγονός πως η ιστορία είναι αρκετά συνηθισμένη και δεν έχει καθόλου εκπλήξεις!Από κει κι έπειτα είναι ένα διασκεδαστικό creature thriller,που έχει ανάλαφρη διάθεση χωρίς όμως να γίνεται αστείο,και με μεγάλη μου χαρά είδα ότι έχει πολύ καλά εφέ και είναι πλούσιο σε gore!Γενικά είναι μια ταινία που βλέπεται πολύ ευχάριστα,ξεχνιέται όμως λόγω της προβλέψιμης ιστορίας της!

αγωνία:3/5
splatter:4/5
ανατροπές:1/5
τρόμος:1/5


Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015

CREEP 2014


Βαθμολογία:5/10

Είδος:Κωμωδία τρόμου

Story:Όταν ένας κάμεραμαν απαντά σε μια δουλειά μιας ημέρας στο "Graigslist" σε μια απομακρυσμένη ορεινή πόλη, ανακαλύπτει ότι ο πελάτης του δεν είναι καθόλου αυτό που αρχικά δείχνει.

Σχόλιο:Είχα ακούσει καλά σχόλια για αυτή τη ταινία και είχα υψηλές προσδοκίες,δυστυχώς όμως δεν μπορώ να πω πως με άφησε αρκετά ευχαριστημένο!Είναι μια περίεργη ταινία που θα μπορούσε να είναι πολύ βαρετή στα λάθος χέρια ωστόσο εδώ καταφέρνει και κρατάει το ενδιαφέρον παρότι επί της ουσίας η ιστορία δεν έχει τίποτα να προσφέρει!Γενικά αυτό που μας απασχολεί στη ταινία είναι να μάθουμε τα κίνητρα του πελάτη και για ποιο λόγο συμπεριφέρεται έτσι περίεργα!Δεν μπορώ να πω πως έχει κάτι απρόβλεπτο να προσφέρει η ιστορία,πιστεύω αν μου δίνανε απλά να διαβάσω το σενάριο της ταινίας θα το πέταγα κατευθείαν,όμως η ταινία καταφέρνει να μην είναι για πέταμα!Έχει πολύ καλή ατμόσφαιρα και προσφέρει και κάποιες μικρές ανατριχίλες,και το χιούμορ που περιλαμβάνει είναι πολύ διακριτικό!Γενικά δίνει την αίσθηση πως είναι κάτι διαφορετικό απ΄τα συνηθισμένα,προσωπικά πάντως δεν βρήκα απολύτως τίποτα που να την κάνει να μείνει στην μνήμη μου!

αγωνία:3/5
splatter:0/5
ανατροπές:1/5
τρόμος:2/5


Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

EVERY SECRET THING 2014

Βαθμολογία:6/10

Είδος:Αστυνομικό δράμα,μυστηρίου

Story:Μία ντετέκτιβ (Elizabeth Banks) αποτυγχάνει να σώσει τη ζωή ενός παιδιού, το οποίο έχει απαχθεί από δύο κορίτσια. 8 χρόνια μετά το αρχικό συμβάν, ακόμα ένα παιδί χάνεται την ίδια στιγμή που τα δύο κορίτσια αφήνονται ελεύθερες από τις φυλακές. Στην προσπάθειά της να μην επαναληφθεί η ιστορία, θα προσπαθήσει να λύσει το μυστήριο όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Σχόλιο: Ικανοποιητικό δράμα μυστηρίου με ένα ενδιαφέρον σενάριο που όμως δεν οδηγεί σε απρόβλεπτες εξελίξεις!Λίγο με μπέρδεψαν τα κίνητρα κάποιων ηρώων ωστόσο γενικά δεν μπορώ να πω πως με χάλασε κάτι σε σημαντικό βαθμό!Βρήκα πολύ καλό τον ρυθμό αφήγησης και μου διατήρησε το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος! Επίσης βρήκα πολύ καλή την ερμηνεία της Danielle Macdonald,η οποία έχει και τον πιο ενδιαφέρον ρόλο του έργου!


Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015

DER SAMURAI 2014

Βαθμολογία:5/10

Είδος:Θρίλερ φαντασίας,τρόμου

Story:Ένας λύκος περιφέρεται στις παρυφές του δάσους που συνορεύει ένα μικρό χωριό στην ανατολική Γερμανία. Ο Jakob, ένας νεαρός αστυνομικός, ακολουθεί τα ίχνη του αλλά διαισθάνεται και κάτι άλλο μέσα στο σκοτεινό δάσος. Συναντά ένα νεαρό άντρα με ένα τρελαμένο και απειλητικό βλέμμα. Φοράει ένα λευκό φόρεμα και κρατάει ένα σπαθί σαμουράι. Όταν αυτός ο ξένος θα προσπαθήσει -ανεπιτυχώς- να δελεάσει τον Jakob να τον βοηθήσει στην καταστροφή του χωριού, ο Jakob θα πρέπει να κάνει ότι περνάει από τα χέρι του για να τον σταματήσει. Αναπτύσσεται μεταξύ τους μια ομοερωτική έλξη σε αυτό το παιχνίδι γάτας και ποντικού και στο τέλος ίσως ο Jakob έρθει αντιμέτωπος με τον πραγματικό του εαυτό. 

Σχόλιο: Πρόκειται για μια αλληγορία για την καταπιεσμένη ομοφυλοφιλία και περιέχει και κάποιες δόσεις τρόμου!Δυστυχώς την πατάει με την αλληγορία και δεν καταφέρνει να γίνει διασκεδαστική σαν ταινία τρόμου,μιας και δεν έχει να προσφέρει μια λογική ιστορία με λογικές εξελίξεις!Ωστόσο κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μου,όχι γιατί έχει αγωνία αλλά λόγω της πρωτοτυπίας της και το γεγονός ότι σε κάνει να μην ξέρεις που το πάει!Αυτή βέβαια η απορία για το που το πάει μένει και μετά το τέλος της!Για όσους λοιπόν ψάχνουν ένα δυνατό θρίλερ με μια ρεαλιστική ιστορία δεν προτείνεται με τίποτα αυτή η ταινία!Όσοι ψάχνουν το κάτι διαφορετικό ίσως και να την ευχαριστηθούν!

αγωνία:3/5
splatter:3/5
ανατροπές:0/5
τρόμος:1/5



Κυριακή 5 Ιουλίου 2015

THE POUGHKEEPSIE TAPES 2007

Βαθμολογία:7/10

Είδος:Θρίλερ,τρόμου

Story:Σε ένα εγκαταλελειμμένο κτήριο,ερευνητές ανακαλύπτουν εκατοντάδες βιντεοκασέτες που δείχνουν την δουλειά χρόνων ενός serial killer!

Σχόλιο: Πρόκειται για mockumentary που κερδίζει τις εντυπώσεις χάρη στον ρεαλισμό και την απειλητική ατμόσφαιρα που προσφέρει!Σεναριακά δεν έχει κάτι το ξεχωριστό και επίσης με χάλασε κάπως το γεγονός πως κάποια από τα βιντεάκια που βλέπουμε τη δράση του δολοφόνου είναι πολύ σκοτεινά και κουνημένα και δείχνουν λιγότερα απ'ότι θα ήθελα!Ωστόσο κράτησε το ενδιαφέρον μου σε πολύ υψηλά επίπεδα σε όλη τη διάρκεια και δεν με έκανε να βαρεθώ στιγμή! Καταφέρνει να γίνει τρομαχτική χωρίς jumb scares και χωρίς να δείχνει υπερβολικά βίαιες σκηνές  και δείχνει απόλυτα ρεαλιστική,παρότι υπάρχουν κάποια 'ατοπήματα' που θα μπορούσαν να το χαλάσουν αυτό,όπως πχ η μουσική υπόκρουση σε κάποια βιντεάκια!

αγωνία:3/5
splatter:3/5
ανατροπές:1/5
τρόμος:2/5


Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

POLTERGEIST 2015

Βαθμολογία:6/10

Είδος:Τρόμου

Story:Το «Poltergeist» («Το Πνεύμα του Κακού») αναβιώνει για να τρομοκρατήσει ακόμη μία οικογένεια, της οποίας το σπίτι στοιχειώνεται από σατανικές υπερφυσικές δυνάμεις. Όταν οι επιθέσεις των ανατριχιαστικών αυτών δυνάμεων ενταθούν και η μικρή κόρης της οικογένειας καταλήξει όμηρός τους, η οικογένεια πρέπει να ενωθεί για να την σώσει πριν εξαφανιστεί για πάντα.

Σχόλιο:Remake της κλασικής ταινίας του 1982,το οποίο ήταν καταδικασμένο να αποτύχει απ'την αρχή!Ενώ είναι μια καλοφτιαγμένη και πολύ διασκεδαστική mainstream ταινία τρόμου,αποτελεί ένα τελείως αχρείαστο remake μιας και η πρωτότυπη ταινία βλέπεται άνετα ακόμα και κερδίζει πόντους χάρη στην ατμόσφαιρα και την αύρα εκείνης της εποχής!Μεμονωμένα πάντως η ταινία είναι αρκετά καλή και είναι σε θέση να ευχαριστήσει νεαρές ηλικίες που ψάχνουν mainstream ταινίες τύπου 'insidious' και 'the conjuring'!Στα αρνητικά θα έβαζα κάποιες άτοπες χιουμοριστικές ατάκες και την σχεδόν απάθεια της οικογένειας στο μεγαλύτερο μέρος της ταινίας,που αντιμετωπίζουν όλα αυτά που συμβαίνουν σαν απλά μια κρίση στην οικογένεια!

αγωνία:5/5
splatter:0/5
ανατροπές:0/5
τρόμος:2/5


Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

BOUND TO VENGEANCE (REVERSAL) 2015

Βαθμολογία:8/10

Είδος:Θρίλερ,τρόμου

Story:Μια νεαρή κοπέλα, αλυσοδεμένη στο υπόγειο ενός κακοποιού, καταφέρνει να δραπετεύσει και παίρνει αυτή το ρόλο του θύτη...

Σχόλιο:Revenge thriller που καταφέρνει να διαφοροποιηθεί απ'τα υπόλοιπα και να έχει την δική του ταυτότητα!Η δράση ξεκινάει απ'την αρχή της ταινίας και διατηρεί έναν πολύ καλό ρυθμό!Βρήκα την πρωταγωνίστρια πολύ συμπαθή και με έκανε να νοιάζομαι για την τύχη της!Επίσης οι ερμηνείες είναι απόλυτα πειστικές!Στα αρνητικά θα έβαζα μόνο κάποιες απότομες εναλλαγές σκηνών και την έλλειψη εντυπωσιακών φόνων!Πάντως γενικά είναι ένα πολύ καλό και διασκεδαστικό θρίλερ!

αγωνία:5/5
splatter:3/5
ανατροπές:1/5
τρόμος:1/5



Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

THE STRANGER 2014

Βαθμολογία:6/10

Είδος:Τρόμου,μυστηρίου

Story:Ένας μυστηριώδης άνδρας φτάνει σε μια μικρή πόλη του Καναδά αναζητώντας τη γυναίκα του, όμως η ανεπιθύμητη παρουσία του σύντομα θα βυθίσει την κοινότητα σε ένα λουτρό αίματος.

Σχόλιο:Είναι ένα καλοφτιαγμένο αλλά συνηθισμένο και προβλέψιμο θριλεράκι!Μου άρεσαν οι ερμηνείες και η σκηνοθεσία και παρότι η ιστορία δεν είχε εκπλήξεις μου κράτησε το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος!Όσον αφορά τον χαρακτηρισμό μυστηρίου δεν τον καταλαβαίνω μιας και προσωπικά δεν βρήκα κανένα μυστήριο στη ταινία και η ταυτότητα του πρωταγωνιστή μας γίνεται ξεκάθαρη από πολύ νωρίς!Γενικά είναι ένα δραματικό θρίλερ με αργό αλλά αποτελεσματικό ρυθμό που βλέπεται ευχάριστα μεν,αλλά δεν προσφέρει τίποτα το ξεχωριστό και ξεχνιέται πολύ γρήγορα!

αγωνία:3/5
splatter:3/5
ανατροπές:0/5
τρόμος:1/5