Σελίδες

Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

DRACULA 3D (2012)

Βαθμολογία:4/10

Eίδος:Τρόμου

Story:Ο νεαρός Τζόναθαν Χάρκερ ξεκινάει ένα μακρινό ταξίδι από την Αγγλία με το τρένο και έπειτα με άμαξα, για να καταλήξει στο απομονωμένο κάστρο του Κόμη Δράκουλα, που βρίσκεται στα Καρπάθια όρη, στα σύνορα με την Τρανσυλβανία. Σκοπός της επίσκεψής του είναι να καταγράψει τα βιβλία της μεγάλης βιβλιοθήκης του Κόμη. Με τον καιρό θα διαπιστώσει ότι έχει παγιδευτεί στον πύργο, ενώ σύντομα θα παρατηρήσει την περίεργη μεταμεσονύκτια συμπεριφορά του οικοδεσπότη.


Σχόλιο:Δεν πιστεύω πως υπάρχει άνθρωπος που να μην ξέρει την ιστορία του Δράκουλα,η οποία έχει αποδωθεί ήδη αριστουργηματικά στην ταινία Dracula του 1992!Οπότε το να επαναληφθεί η ίδια ιστορία (έστω και με τις μικροαλλαγές που υπάρχουν) από τον Αrgento το βρήκα εξαρχής κακή ιδέα!Ομολογώ πως ήταν καλύτερη απ'ότι περίμενα βλέποντας το πρώτο trailer που είχε κυκλοφορήσει,όπου την έκανε να φαίνεται κακοφτιαγμένη!Έχει καλό ρυθμό,μου άρεσε  η αισθητική του Argento και έχει κάποιες αρκετά καλές σκηνές,ιδιαίτερα των φόνων!Ωστόσο ακόμα κι έτσι την βρήκα αχρείαστη!Τα στοιχεία που δεν μου άρεσαν είναι ο ηθοποιός που ενσαρκώνει τον Δράκουλα,τον οποίο βρήκα τελείως αδιάφορο,το κακό cgi αλλά και γενικότερα η επανάληψη της ιστορίας!

αγωνία:3/5
splatter:3/5
ανατροπές:0/5
τρόμος:1/5



Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

STOKER 2013

Βαθμολογία:7/10

Είδος:Ψυχολογικό θρίλερ

Story:Όταν ο πατέρας της Ίντια (Wasikowska) πεθαίνει σε αυτοκινητιστικό ατύχημα, ο θείος της Τσάρλι (Goode), που ποτέ δεν γνώριζε την ύπαρξή του, έρχεται για να ζήσει μαζί με αυτήν και την συναισθηματικά ασταθή μητέρα της Έβελιν (Kidman). Λίγο μετά την άφιξή του, αρχίζει να υποψιάζεται ότι αυτός ο μυστηριώδης, γοητευτικός άνθρωπος έχει απώτερα κίνητρα, αλλά αντί για κάποιο αίσθημα οργής ή τρόμου, αυτό το κορίτσι χωρίς φίλους ξετρελαίνεται όλο και περισσότερο μαζί του. 

Σχόλιο:Αυτή τη ταινία την περίμενα πολύ καιρό,εξαιτίας του σκηνοθέτη της (ο οποίος έχει σκηνοθετήσει το νοτιοκορεάτικο 'oldboy')!Και αυτός δεν με απογοήτευσε καθόλου καθώς η κινηματογράφιση της ταινίας είναι απίστευτα καλή και υπάρχουν κάποια εξαίσια πλάνα!Το σενάριο απ'την άλλη πιστεύω πως σε άλλη περίπτωση θα μου πέρναγε αδιάφορο!Με συνεπήρε βέβαια αλλά περίμενα κάτι να με εκπλήξει για να μου μείνει και στη μνήμη η ταινία!Επίσης βρήκα κάπως μη ρεαλιστικές τις προθέσεις του 'θείου' αλλά μου άρεσε πολύ το πως ξεδιπλώνεται στο σενάριο ο χαρακτήρας της πρωταγωνίστριας!Γενικά την περίμενα καλύτερη,όμως είναι μια ταινία που αξίζει καλλιτεχνικά!

αγωνία:3/5
splatter:1/5
ανατροπές:2/5
τρόμος:0/5


Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

KILL FOR ME 2013

Βαθμολογία:6/10

Είδος:Θρίλερ

Story:Δύο συγκάτοικοι έχοντας αγανακτήσει με το καταχρηστικό παρελθόν η μια του πρώην φίλου της και η άλλη με τον πατέρα της αποφασίζουν να τους σκοτώσουν. 

Σχόλιο:Kαλοφτιαγμένο θριλεράκι με ενδιαφέρον σενάριο που όμως το έχω ξαναδεί αρκετές φορές οπότε καταντά μέχρι ένα σημείο προβλέψιμο!Καλή ταινία,αλλά συνηθισμένη!

αγωνία:3/5
splatter:2/5
ανατροπές:3/5
τρόμος:0/5



THE THRILL OF A KILL 2011

Βαθμολογία:1/10

Eίδος:Tρόμου

Story:Μετά τον καυγά με τη μαμά της, η Κίμσι τρέχει στο δάσος για να ξεφύγει. Εκεί συναντά ένα φιλικό φωτογράφο. Μια μέρα αιματοχυσίας και δολοφονιών αρχίζει. Πως θα επιζήσει... 

Σχόλιο:Άθλια σκηνοθεσία,απαίσιες ερμηνείες και ανύπαρκτο σενάριο!Eκτός από κάποιες gore σκηνές δεν έχει απολύτως κανένα ενδιαφέρον και αποτελεί μια κάκιστη επιλογή!

αγωνία:1/5
splatter:5/5
ανατροπές:2/5
τρόμος;1/5


MAMA 2013

Βαθμολογία:8/10

Είδος:Τρόμου

Story:Ένα ζευγάρι, η Άναμπελ κι ο Λούκας, αναλαμβάνουν την πρόκληση να μεγαλώσουν τα ανιψάκια του Λούκας, τα οποία έζησαν χαμένα μέσα στο δάσος για πέντε χρόνια. Τα δύο κορίτσια είναι στοιχειωμένα με το φάντασμα μιας γυναίκας, την οποία πιστεύουν για μάνα τους. 

Σχόλιο:Πολύ προσεγμένο ghost story που ναι μεν ακολουθεί την τυπική ροή ανάλογων ταινιών και περιέχει κάποια κλισέ,καταφέρνει όμως με την ιστορία του να σε αγγίξει και έχει και αρκετές καλές τρομαχτικές σκηνές!Επίσης πιστεύω το φινάλε είναι ακριβώς αυτό που θα έπρεπε!!

αγωνία:4/5
splatter:0/5
ανατροπές:1/5
τρόμος:4/5




Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

COME OUT AND PLAY 2012

Βαθμολογία:6/10

Είδος:Τρόμου

Story:Ένα ζευγάρι πηγαίνει ταξίδι σε ένα νησί.Λίγο μετά την άφιξή τους, διαπιστώνουν ότι στο μέρος αυτό δεν υπάρχουν ενήλικες, μια διαπίστωση που γρήγορα μετατρέπεται σε εφιάλτη.

Σχόλιο:Remake της ταινίας 'who can kill a child' του 1976!Το πρωτότυπο δεν το έχει δει οπότε δεν μπορώ να συγκρίνω!Την συγκεκριμένη την βρήκα κάποιες στιγμές περισσότερο αργή απ'όσο θα έπρεπε αλλά αυτό που με χάλασε κυρίως είναι κάποιες χαζές συμπεριφορές!Πάντως σε γενικές γραμμές είναι ένα καλό θριλερ,απόλυτα σοβαρό και ανατριχιαστικό!Επίσης μου άρεσε πάρα πολύ το φινάλε!Αγαπημένη μου σκηνή αυτή στην οποία τα παιδία παίζουν με κάποια πτώματα και με διασκορπισμένα μέλη!

αγωνία:3/5
splatter:3/5
ανατροπές:1/5
τρόμος:2/5


AMERICAN MARY 2012

Βαθμολογία:7/10

Είδος:Θρίλερ,τρόμου

Story:Η ιστορία ακολουθεί την φοιτήτρια ιατρικής, Μέρι Μέιζον, η οποία όλο και περισσότερο απογοητεύεται από το χειρουργικό κόσμο που κάποτε θαύμαζε. Η γοητεία του εύκολου χρήματος την στέλνει στον κόσμο των παράνομων χειρουργικών επεμβάσεων που έχει ως κατάληξη να τις αφήσουν περισσότερα σημάδια πάνω της από την αποκαλούμενη «αλλόκοτη» πελατεία της.

Σχόλιο:Ένα πρωτότυπο,σέξυ και διαστροφικό θρίλερ!Στην αρχή θυμίζει λίγο καταστάσεις της σειράς nip tuck ωστόσο το χαρακτηριστικό της ταινίας και αυτό που μπορεί να 'χαλάσει' κάποιους είναι το γεγονός ότι δεν διατηρεί έναν σταθερό σεναριακό δρόμο αλλά αλλάζει συνεχώς!Eμένα αυτό το στοιχείο της μου άρεσε γιατί με κράταγε συνέχεια σε εγρήγορση και δεν με έκανε να βαρεθώ!Η σκηνοθεσία είναι εξαιρετική,η πρωταγωνίστρια είναι τέλεια στον ρόλο της και επίσης μου άρεσε πολύ ο ρόλος της Beatress,η οποία είναι ταυτόχρονα και κάπως αστεία αλλά και ανατριχιαστική!Στα αρνητικά θα μπορούσα να βάλω το γεγονός ότι δεν είναι τόσο σκληρή όσο θα μπορούσε με βάση αυτά που υπονοεί και επίσης το φινάλε της το οποίο το βρήκα κάπως κατώτερο του συνόλου της ταινίας!

αγωνία:4/5
splatter:4/5
ανατροπές:1/5
τρόμος:1/5



Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ 2


1.AUX YEUX DES VIVANTS & COLD SKIN

Ξεκινάω με δυο ταινίες όπου θα ξεκινήσουν να γυρίζονται την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2013!To AUX YEUX DES VIVANTS το έχουν γράψει και θα το σκηνοθετήσουν οι δημιουργοί του αγαπημένου μου θρίλερ 'a l'interieur'  και θα παίζει σε αυτό η λατρεμένη Beatrice Dalle!Aν και η τελευταία τους δουλεία ήταν αρκετά κατώτερη της πρώτης τους ταινίας,αυτή εδώ ελπίζω να είναι εξίσου απολαυστική και σκληρή με την πρώτη!Το στόρυ έχει να κάνει με 3 παιδία που σε μια κοπάνα απ΄το σχολείο αποφασίζουν να επισκεφτούν ένα λούνα παρκ και στο οποίο θα δουν μια γυναίκα να σέρνεται από έναν μασκοφόρο άντρα!
Το COLD SKIN είναι δουλεία του Xavier Gens,δημιουργού των εξαιρετικών 'the divide' και ' frontieres',και βασίζεται σε ένα μυθιστόρημα!Η ιστορία έχει να κάνει με το πλήρωμα ενός πλοίου που ανακαλύπτουν ένα νησί στο οποίο κατοικούν τέρατα!Ακούγεται ότι είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα και τρομαχτική ιστορία και αν κρίνω απ'τις προηγούμενες δουλειές του ο σκηνοθέτης θα καταφέρει να μεταφέρει την σωστή ατμόσφαιρα τρόμου στην ταινία

2.EVIL DEAD


Το remake της κλασικής ταινίας τρόμου θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο και ακούγονται ήδη πολύ καλά λόγια!Λένε ότι πρόκειται για την σκληρότερη ταινία της χρονιάς και ευελπιστώ να ισχύει!


3.Maniac

Άλλο ένα remake μιας παλιότερης ταινίας,το οποίο θα έπρεπε να έχει κυκλοφορήσει ήδη!Tο γεγονός ότι στην παραγωγή συμμετέχει ο Alexandre Aja (δημιουργός του haute tension) είναι εγγύηση!Σε αυτήν θα δούμε την ιστορία ενός ψυχοπαθή δολοφόνου (απ'την δική του οπτική) που σκοτώνει κοπέλες!


4.STATIC


Ηome invasion θρίλερ που θα κυκλοφορήσει σύντομα!Σε αυτό θα δούμε ένα ζευγάρι να δέχεται μια απρόσμενη επίσκεψη από μια μυστηριώδη κοπέλα που ισχυρίζεται ότι κάποιοι την κυνηγούν!Η ιστορία μου φαίνεται αρκετά ενδιαφέρουσα,όπως επίσης και το trailer!To καλό καστ της ταινίας (Sarah Paxton,Milo Ventimiglia) ενισχύει τις ελπίδες μου για ένα δυνατό θρίλερ!



5.LAST GIRL

Θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2013 και πρόκειται γia found footage θρίλερ!Ακούγεται ότι καταφέρνει να γίνεται τρομαχτική και σοκαριστική!Σε αυτό θα δούμε ένα call girl να παλεύει να επιβιώσει από κάποιους ανθρώπους που προσπαθούν να γυρίσουν ένα snuff video με τον θάνατο της!



6.THE SEASONING HOUSE


Και γι'αυτό το θρίλερ ακούγονται πολύ καλά λόγια και νομίζω πως θα είναι αρκετά αγωνιώδες!Θα κυκλοφορήσει σύντομα και το στόρυ έχει να κάνει με ένα νεαρό ορφανό κορίτσι που είναι αιχμάλωτη πολέμου και κακοποιείται απ΄τους στρατιωτικούς,το οποίο σχεδιάζει την απόδραση και την σκληρή εκδίκηση της!


7.Sequels of wolf creek,jeepers creepers and child's play


 Τρεις συνέχεις ταινιών που περιμένω πως και πως!Το wolf creek 2 έχει ξεκινήσει ήδη γυρίσματα και θα κυκλοφορήσει (ελπίζω) μέσα στο 2013!Τα άλλα δυο ελπίζω να κυκλοφορήσουν σε κάνα χρόνο!



Κυριακή 24 Μαρτίου 2013

A RESURRECTION 2013

Βαθμολογία:3/10

Eίδος:Tρόμου

Story:Η Τζέσι είναι μια σύμβουλος ψυχολόγος που προσπαθεί να βοηθήσει έναν μαθητή σχολείου, ο οποίος είναι πεπεισμένος πως ο αδελφός του έχει επιστρέψει από τους νεκρούς κι αποζητά εκδίκηση από όλους τους μαθητές που είχαν σχέση με τον θάνατο του. Η νύχτα που έρχεται θα είναι μεγάλη…

Σχόλιο:Το σενάριο το βρήκα κακό καθώς και λάθη υπάρχουν,και αναπάντητα ερωτήματα και επίσης ενώ επιλέγει να εξιστορήσει την ιστορία σε 3 επίπεδα (παρακολουθούμε την ψυχολόγο να περιφέρεται στους διαδρόμους,τους μαθητές να βρίσκονται εγκλωβισμένοι και τον αστυνομικό έξω στους δρόμους),όπου θα μπορούσε έτσι να έχει περισσότερο ενδιαφέρον και να μην είναι μονότονο,δεν προσπαθεί καν να αναπτύξει λίγο τις ιστορίες τους ώστε να αποκτήσει η ταινία ενδιαφέρον!Εκτός αυτού έχουμε και μια κλισεδιάρικη σκηνοθεσία που αποτυγχάνει τελείως να αποδώσει τις όποιες σκηνές αγωνίας,καθώς κάθε φορά που πάει να γίνει μια σκηνή αγωνιώδης κόβεται απότομα!Και επίσης όλοι οι φόνοι είναι off camera!

αγωνία:2/5
splatter:2/5
ανατροπές:1/5
τρόμος:1/5


Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

HANSEL AND GRETEL GET BAKED 2013

Βαθμολογία:6/10

Είδος:Κωμωδία τρόμου

Story:Δύο αδέρφια, ο Χάνσελ και η Γκρέτελ, ξεκινούν πόλεμο ενάντια σε μια γιαγιά-μάγισσα, η οποία σαγηνεύει εφήβους και έφηβες στο σπίτι της χρησιμοποιώντας ως δόλωμα μια εξαιρετικής σοδειάς κάνναβη. Έπειτα τους παγιδεύει και τους σκοτώνει βασανιστικά, τρώγοντάς τους, ώστε να διατηρήσει την νεότητα και την ομορφιά της. Θα τα καταφέρουν άραγε;

Σχόλιο:Σαν κωμωδία δεν πετυχαίνει και πολλά,αν και έχει κάποιες χιουμοριστικές στιγμές!Κυρίως είναι ένα slasher θριλεράκι,προβλέψιμο μεν,διασκεδαστικότατο δε!!Έχει κάποιες ηλίθιες στιγμές,όπως επίσης έχει λίγες άσχημα σκηνοθετημένες σκηνές,όπως η σκηνή όπου ο έμπορος ναρκωτικών χαστουκίζει την μάγισσα,που μου θύμισε τεχνικές Φώσκολου!Απ'την άλλη όμως καταφέρνει να μην γίνεται καθόλου βαρετή,ενώ έχει και κάποιες πολύ καλές gore σκηνές!Γενικά είναι μια διασκεδαστική splatter παραλλαγή του παραμυθιού!

αγωνία:4/5
splatter:5/5
ανατροπές:1/5
τρόμος:1/5




Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

ANTIVIRAL 2012

Βαθμολογία:4/10

Είδος:Τρόμου,επιστημονικής φαντασίας

Story:Ο Σιντ Μαρτς είναι υπάλληλος σε κλινική που εμπορεύεται ενέσεις με ζωντανούς ιούς άρρωστων διάσημων, που τους παραγγέλλουν οι φανατικοί τους οπαδοί. Ο Σιντ, όμως, κάνει και παράνομο εμπόριο αυτών των ιών, κλέβοντας τους από την κλινική με το να τους τοποθετεί στο ίδιο του το σώμα. Όταν βάζει μέσα του τον ιό που σκοτώνει τη διάσημη Χάνα Γκιστ, γίνεται στόχος για συλλέκτες και φανατικούς. Έχει, όμως, να λύσει και το μυστήριο γύρω από τον θάνατο της, ώστε να μην καταλήξει κι αυτός νεκρός. 

Σχόλιο:Το σενάριο είναι τελείως πρωτότυπο όμως δεν μπορώ να πω πως με ενθουσίασε!Μου ήταν πολύ δύσκολο να ταυτιστώ με τον πρωταγωνιστή και να νοιαστώ για την τύχη του απ'τη στιγμή που ο ίδιος ήθελε να λάβει την ασθένεια!Επίσης υπήρξαν στιγμές που η ταινία μου προκάλεσε νύστα!Η αλήθεια είναι πως δεν είναι μια κακή ταινία,αντιθέτως τεχνικά τα πάει πολύ καλά σε όλα τα επίπεδα,απλά είναι μια πολύ δύσκολη ταινία και δεν ταιριάζει στα γούστα μου!

αγωνία:2/5
splatter:1/5
ανατροπές:2/5
τρόμος:0/5


Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

PAINLESS (INSENSIBLES) 2012

Βαθμολογία:7/10

Είδος:Τρόμου

Story:Τοποθετημένη στην Καταλονία, η ταινία Painless υφαίνει δύο ιστορίες: Στην πρώτη ιστορία, που ξεκινάει κατά τη διάρκεια του ισπανικού εμφυλίου πολέμου και φτάνει μέχρι τη δεκαετία του 60, ένα άσυλο προσπαθεί να αποκαταστήσει παιδιά που δεν αισθάνονται πόνο, διδάσκοντας τους το σωματικό πόνο. Στη δεύτερη ιστορία, στον παρόντα χρόνο, ένας λαμπρός νευροχειρουργός που χρειάζεται μεταμόσχευση μυελού των οστών, ανακαλύπτει αυτό το σκοτεινό παρελθόν, όταν ψάχνει να βρει τους βιολογικούς γονείς του.

Σχόλιο:Δεν είναι ένα θρίλερ που θα σε τρομάξει,βασικά είναι περισσότερο δράμα όμως έχει μια πολύ ενδιαφέρουσα και πρωτότυπη ιστορία να πει που σίγουρα δεν περνάει απαρατήρητη!Σίγουρα θα μπορούσε να κινηθεί σε πιο σκοτεινά και σκληρά επίπεδα όμως ακόμα κι έτσι καταφέρε και με κέρδισε!!

αγωνία:3/5
splatter:2/5
ανατροπές:2/5
τρόμος;1/5


ANTIBODIES 2005

Βαθμολογία:8/10

Είδος:Θρίλερ

Story:O  Γαβριήλ  Ένγκελς, καταζητούμενος κατά συρροήν δολοφόνος,  συλλαμβάνεται σε μια θεαματική έφοδο της αστυνομίας στο διαμέρισμά του και ενώ σκοτώνει το τελευταίο όμηρό του. Οι ανακρίσεις ξεκινούν και ο ίδιος ομολογεί αρκετούς φόνους του. Φυσικά δεν είναι εύκολο να ξεχωρίσουν οι αρχές τις αλήθειες από το ψέμα. Όταν ξαφνικά παύει να μιλά τα πράγματα δυσκολεύουν. Παράλληλα στην επαρχία ένας αστυνομικός, ο Μιχαήλ, μαθαίνει την σύλληψη και προσπαθεί να καταλάβει αν ανάμεσα στα θύματά του ήταν και το μικρό κορίτσι από τα μέρη του. Η έκπληξη είναι μεγάλη όταν ο Ένγκελς ζητά να του φέρουν τον Μιχαήλ για να συνεχίζει την ομολογία του! Ο επαρχιώτης καταφθάνει στην μεγάλη πόλη αποφασισμένος να μην παίξει την γάτα με το ποντίκι. Η όλη κατάσταση που βιώνει όμως, τον έχουν φέρει  σε ρήξη με την γυναίκα του, τον έφηβο γιο του και τους συχγωριανούς του. Επιπλέον η συνομιλία με τον έγκλειστο δολοφόνο γίνεται όλο και πιο περίεργη, περιπλέκοντας τα πράγματα...

Σχόλιο:Ενώ η όλη η ιδέα δεν έχει κάτι το φοβερά πρωτότυπο,χάρη στην πολύ καλή δουλειά που έγινε στη σκηνοθεσία και στο σενάριο με άφησε πολύ ευχαριστημένο!Διαρκεί δυο ώρες κι όμως σε κρατάει σε διαρκή ένταση όλη αυτή την ώρα!Όλοι οι διάλογοι της ταινίας έχουν πολύ ενδιαφέρον και ενώ σε κάνει να πιστεύεις σε όλη τη διάρκεια ότι έχεις καταλάβει τις ανατροπές,καταφέρνει και σε εκπλήσσει!

αγωνία:5/5
splatter:2/5
ανατροπές:3/5
τρόμος:1/5


Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

A LITTLE BIT ZOMBIE 2012

Βαθμολογία:6/10

Είδος:Κωμωδία τρόμου

Story:Μολυσμένος από έναν ιό, ένας ήρεμος διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού προσπαθεί να ικανοποιήσει την ακατανίκητη επιθυμία του για εγκεφάλους, ενώ προσπαθεί να αποφύγει τον Max, έναν κυνηγό ζόμπι που βρίσκεται στα ίχνη του. Κι όλα αυτά για να μην υποστεί την οργή της νύφης του. 

Σχόλιο:Περισσότερο είναι μια κάφρικη κωμωδία και τα στοιχεία τρόμου είναι ελάχιστα!Οι περισσότερες ερμηνείες δεν είναι ιδιαίτερα καλές αλλά ο πρωταγωνιστής που έχει και τον πιο ιντριγκαδόρικο ρόλο τα πάει πολύ καλά και είναι αρκετά χαριτωμένος!Επίσης με ξένισε κάπως το γεγονός ότι σε κάποιες στιγμές είναι περισσότερο γελοία παρά αστεία!Ωστόσο είναι αρκετά διασκεδαστική,έχει κάποιες καλές χιουμοριστικές σκηνές και κυρίως είναι σχετικά πρωτότυπη!

αγωνία:3/5
splatter:2/5
ανατροπές:1/5
τρόμος:0/5


Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

MAY 2002

Βαθμολογία:7/10

Είδος:Ψυχολογικό θρίλερ

Story:Η ταινία περιγράφει την ζωή μιας νεαρής κοπέλας που η δύσκολη παιδική της ηλικία την έχει κάνει να συμπεριφέρεται παράξενα με αποτέλεσμα να είναι μόνη και την προσπάθεια της να κάνει φίλους!

Σχόλιο:Δράση δεν έχει καθώς η ταινία εστιάζει στην ψυχοσύνθεση της ηρωίδας,ωστόσο ο χαρακτήρας αυτής της ηρωίδας έχει πολύ ενδιαφέρον οπότε και δεν γίνεται βαρετή!Εξαιρετική είναι η ερμηνεία της πρωταγωνίστριας και πραγματικά άρρωστο το φινάλε!!

αγωνία;3/5
splatter:3/5
ανατροπές:1/5
τρόμος:0/5


THE HAUNTING IN CONNECTICUT 2:GHOSTS OF GEORGIA

Βαθμολογία:5/10

Είδος:Τρόμου

Story:Όταν ο Andy Wyrick μετακομίζει με τη σύζυγό του, Lisa και την κόρη του Heidi σε ένα ιστορικό σπίτι στη Georgia, θα ανακαλύψουν ότι δεν είναι οι μόνοι κάτοικοι του σπιτιού. Μαζί με την ανεξάρτητη αδελφή της Lisa, Joyce, η οικογένεια έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με ένα ανατριχιαστικό μυστήριο που γεννήθηκε από μια διαταραγμένη επιθυμία ... ένα στοιχειωμένο μυστικό που αναδύεται από τα υπόγεια και απειλεί να καταστρέψει τα πάντα στο πέρασμά του.

Σχόλιο:Προσεγμένη παραγωγή όμως δεν έχει απολύτως τίποτα καινούριο να δώσει!Τελείως συνηθισμένο στόρυ,με το κοριτσάκι να βλέπει οράματα και φαντάσματα και την μάνα της να μην την πιστεύει ενώ βλέπει κι η ίδια οράματα!Η πρώτη ώρα με κούρασε κάπως με τα αμέτρητα κλισέ αλλά ευτυχώς το τελευταίο μισάωρο είχε αρκετή αγωνία,χωρίς να καταφέρει βέβαια να κάνει την διαφορά!Για τους μη μυημένους του είδους ίσως να είναι μια διασκεδαστική επιλογή,για τους περισσότερους όμως θα είναι απλά μια απ'τα ίδια!

αγωνία:3/5
splatter:1/5
ανατροπές:1/5
τρόμος:2/5


THE SERPENT AND THE RAINBOW 1988

Βαθμολογία:7/10

Eίδος:Θρίλερ,τρόμου

Story:Ένας επιστήμονας ταξιδεύει στην Αϊτή, αναζητώντας μια ουσία που παραλύει το νευρικό σύστημα και μετατρέπει τους ανθρώπους σε ζόμπι. Μπλέκεται σε ένα παιχνίδι μαγείας και προλήψεων και καλείται να αποφασίσει πού σταματά η επιστήμη και αρχίζει το ανεξήγητο...

Σχόλιο:Μην ξέροντας τίποτα γι'αυτή τη ταινία και διαβάζοντας στη σύνοψη για ζόμπι νόμιζα ότι θα είναι μια απ'τα ίδια απλά με την ατμόσφαιρα εκείνης της εποχής!Τελικά όμως με χαρά είδα ότι δεν έχει να κάνει καθόλου με τα σαρκοφάγα ζόμπι που ξέρουμε,αλλά επικεντρώνεται στη μαύρη μαγεία!Το σενάριο είναι πολύ δυνατό και παραμένει πρωτότυπο μέχρι και σήμερα!Η ατμόσφαιρα είναι ανατριχιαστική και η σκηνοθεσία προσφέρει κάποιες πολύ καλές σκηνές!Υπάρχουν κάποιες υπερβολές αλλά σε γενικές γραμμές είναι ένα πολύ καλό θρίλερ που δεν το έχει φθείρει ο χρόνος και βλέπεται ανετότατα!

αγωνία:4/5
splatter:1/5
ανατροπές:2/5
τρόμος:2/5


Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013

SHARK WEEK 2012

Βαθμολογία:1/10

Είδος:Τρόμου

Story:Μια ομάδα αγνώστων βρίσκονται απομονωμένοι πάνω στο νησί ενός πλούσιου πλην θεότρελου άντρα. Αναγκάζονται να συμμετάσχουν σε ένα τρομακτικό παιχνίδι, όπου πρέπει να επιβιώσουν από δοκιμασίες στις οποίες παίρνουν μέρος τα πιο θανατηφόρα είδη καρχαριών. Τελικά πόσοι θα επιβιώσουν;

Σχόλιο:Η όλη ιδέα με τις αποστολές θα μπορούσε να είναι διασκεδαστική αλλά η ταινία είναι υπερβολικά κακοφτιαγμένη για να προκαλέσει έστω και το ελάχιστο ενδιαφέρον!Η κακογουστιά είναι τόσο έντονη σε όλη τη διάρκεια που κάνει την θέαση της αφόρητη!Πραγματικά αυτή η ταινία είναι άσκηση υπομονής και ένα παράδειγμα για το πως να κάνεις την αθλιότερη σκηνοθεσία και για το πως να διαλέξεις τους χειρότερους ηθοποιούς που υπάρχουν!

αγωνία:1/5
splatter:1/5
ανατροπές:0/5
τρόμος:0/5


Κυριακή 17 Μαρτίου 2013

ARGO 2012

Βαθμολογία:8/10

Eίδος:Πολιτικό θρίλερ

Story:Κατά τη διάρκεια της Ισλαμικής επανάστασης στο Ιράν το 1979 έξι Αμερικανοί διπλωμάτες κρατούντο όμηροι στο σπίτι του Καναδού πρέσβη. Οι Καναδικές και οι Αμερικανικές αρχές κατέβαλαν τεράστιες προσπάθειες να πείσουν την κυβέρνηση της Τεχεράνης πως επρόκειτο για κινηματογραφικό συνεργείο που έκανε έρευνα για τοποθεσίες για να γυρίσουν μια ταινία με τον τίτλο Αργώ. 

Σχόλιο:Το μεγάλο ατού της ταινίας είναι η σκηνοθεσία όπου καταφέρνει να σε κρατάει σε ένταση σε όλη τη (δίωρη) διάρκεια και προσφέρει πολλές στιγμές αγωνίας!Σεναριακά το γεγονός ότι βασίζεται σε αληθινά περιστατικά την δευσμεύει κάπως στο να εκπλήξει ιδαίτερα,ακολουθεί όμως μια ρεαλιστική ροή που σου κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον!To 8 στα 10 μπαίνει καθαρά χάρη στην αγωνία που προσφέρει όντας ένα είδος ταινίας (πολιτικό θρίλερ) που δεν με τρελαίνει!

αγωνία:5/5
splatter:0/5
ανατροπές:0/5
τρόμος:0/5




Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

THE DEVIL'S GAME 2008

Βαθμολογία:7/10

Eίδος:Θρίλερ

Story:O Χουι-ντο ζωγραφίζει στον δρόμο για να ζήσει, παραμένοντας αθεράπευτα ερωτευμένος με την Ουν-α. Ξαφνικά δέχεται κλήση από έναν άγνωστό του άνδρα, ο οποίος τον ευχαριστεί επειδή εξαιτίας του κέρδισε ένα στοίχημα! Λίγο αργότερα η γυναίκα του καλούντα φθάνει στο σπίτι του Χουι-ντο και τον παρακαλάει πως ο σύζυγός της θέλει να τον γνωρίσει πριν πεθάνει. Τον πείθει και καταλήγουν στην βίλα του ζάμπλουτου ηλικιωμένου επιχειρηματία Γκανγκ Νο-σικ. Εκεί δίνει στον Χουι-ντο μια ευκαιρία : θα παίξουν μαζί ένα παιχνίδι στο τηλέφωνο, καλώντας σε ένα άγνωστο νούμερο και περιμένοντας αν θα απαντήσει γυναίκα ή ανδρας. Αν κερδίσει ο φτωχός ζωγράφος θα πάρει αμύθητο ποσό από τον γέρο. Αν χάσει, θα διαθέσει ότι πολυτιμότερο έχει στον ετοιμοθάνατο. Το δέλεαρ είναι μεγάλο, τα χρέη πολλά, και δεν αργεί να δεχτεί. Τότε εγκλωβίζεται στο πιο διαβολικό παιχνίδι, όπου...

Σχόλιο:Δεν είναι ένα θρίλερ δράσης,κατα κύριο λόγο πρόκειται για ένα σκοτεινό παραμυθάκι που βασίζεται στην ιστορία του,η οποία ομολογώ είναι πάρα πολύ ενδιαφέρουσα και ξεφεύγει απ'τα συνηθισμένα!Ρεαλιστική δεν είναι ωστόσο δεν με απογοήτευσε,καθώς το σενάριο έχει αρκετές έξυπνες στιγμές!

αγωνία:3/5
splatter:1/5
ανατροπές:3/5
τρόμος:0/5



Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

LOVE ME 2012

Βαθμολογία:4/10

Eίδος:Ερωτικό θρίλερ

Story:Η 16χρονη Μελίσα Κένεντι αγνοείται εδώ και τρεις μήνες. Η συνομήλική της Σίλβια Πότερ θέλει απεγνωσμένα να ερωτευτεί όπως στις ταινίες, αλλά δυστυχώς αυτό δε μοιάζει εφικτό. Όταν όμως εμφανίζεται στο προσκήνιο το νέο αγόρι του σχολείου, ο Λούκας, ο έρωτας παίρνει τα ηνία παρά τις αντιρρήσεις των φίλων της Σίλβια. Το θέμα περιπλέκεται όταν η αστυνομία ανακαλύπτει τη σχέση του Λούκας με την αγνοούμενη Μελίσα. Τι συνέβη πραγματικά στη Μελίσα και μπορεί η σχέση του Λούκας και της Σίλβια να επιβιώσει απ τις αποκαλύψεις, που απειλούν να αλλάξουν τις ζωές τους για πάντα;

Σχόλιο:Ένα ερωτικό θρίλερ για παιδιά!Σοβαρά προβλήματα δεν έχει,η ιστορία κυλάει άνετα χάρη στο μυστήριο σχετικά με το ποιός είναι ο δολοφόνος ωστόσο είναι αρκετά παιδιάστικο,υπερβολικά ελαφρύ και το ρομάντζο των νεαρών πρωταγωνιστών δεν με συνεπήρε!Για τις νεαρές ηλικίες που θέλουν μια soft ρομαντική ταινία με δόσεις μυστηρίου είναι ό,τι πρέπει για να περάσουν την ώρα τους!

αγωνία:3/5
splatter:1/5
ανατροπές:3/5
τρόμος:0/5



RIDDLE 2013

Βαθμολογία:4/10

Είδος:Θρίλερ

Story:Η φοιτήτρια Holly Teller (Elisabeth Harnois) φτάνει στη μυστηριώδη μικρή πόλη του Ριντλ της Πενσυλβανίας σε αναζήτηση του αγνοούμενου αδελφού της. Ενάντια στην θέληση του τοπικού σερίφη (Val Kilmer) και του γηραιότερου της πόλης (William Sadler), αρχίζει να ξετυλίγει το μυστήριο, που συνδέεται με μια εγκαταλελειμμένη ψυχιατρική κλινική στην άκρη της πόλης, αποκαλύπτοντας ένα τρομακτικό παρελθόν, που η πόλη είναι αποφασισμένη να κρατήσει μυστικό.

Σχόλιο:Η σκηνοθεσία είναι παλιομοδίτικη και ο Val Kilmer προσφέρει άφθονη κακογουστιά στην ταινία!Σεναριακά είναι γεμάτη κλισέ και πάνω κάτω όσα συμβαίνουν τα έχουμε ξαναδεί!Με λίγα λόγια έχει πολλά αρνητικά που θα μπορούσαν να την καταστρέψουν τελείως!Παρόλα αυτά όμως καταφέρνει και κρατάει τα προσχήματα προσφέροντας τα απαραίτητα!Δηλαδή μια ενδιαφέρουσα ιστορία  που σου διατηρεί την περιέργεια και κάποιες δόσεις αγωνίας!Μου άρεσε επίσης το γεγονός ότι στο πρώτο μισό βλέπουμε ένα θρίλερ αγωνίας και στο δεύτερο ένα θρίλερ επιβίωσης,αν και θα έπρεπε να έχει προσεχθεί περισσότερο αυτή η εναλλαγή έτσι ώστε να μην άφηνε σεναριακές τρύπες!

αγωνία:3/5
splatter:2/5
ανατροπές:1/5
τρόμος:1/5


Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

CTADEL 2012

Βαθμολογία:7/10

Είδος:Tρόμου

Story:Εγκλωβισμένος σε ένα ασανσέρ, ο νεαρός Τόμι παρακολουθεί ανήμπορος την έγκυο σύζυγό του να δέχεται θανάσιμη επίθεση από μία ομάδα παιδιών. Εννιά μήνες αργότερα, πασχίζει να μεγαλώσει μόνος του την κόρη του, ανίκανος να βγει από το σπίτι, καθώς η τραυματική εμπειρία τον έχει φορτώσει με οδυνηρές κρίσεις αγοραφοβίας. Οταν η μυστηριώδης συμμορία επανεμφανίζεται, ο Τόμι θα αναγκαστεί να αντιμετωπίσει το παρελθόν, επιστρέφοντας στο εγκαταλειμμένο συγκρότημα κατοικιών του τίτλου και αναζητώντας τα δαιμονικά πλάσματα που μοιάζουν να τρέφονται με το ίδιο το συναίσθημα του φόβου. 

Σχόλιο:Μια πρωτότυπη ιστορία με πολύ καλή ανατριχιαστική ατμόσφαιρα που πετυχαίνει απόλυτα τον στόχο της,δηλαδή τον τρόμο!Σκηνοθεσία και ερμηνείες είναι σε πολύ καλό επίπεδο,και ειδικά ο πατέρας πείθει απόλυτα ως υπερβολικά φοβισμένος!Ωστόσο το σενάριο πέφτει σε πολλές παγίδες!Εκτός του ότι δεν μας δίνονται σημαντικές πληροφορίες για τα πλάσματα,υπάρχουν και αρκετά προβλήματα ρεαλισμού!Π.χ. ένας τόσο φοβισμένος πατέρας που τρέμει να βγει απ'το σπίτι του δεν αφήνει την χαλασμένη πόρτα του σπιτιού του έτσι,όπως επίσης απ'την στιγμή που φοβάται ότι θέλουν να του πάρουν την κόρη του,δεν γίνεται να την αφήνει σε ξένα χέρια (αν και το ότι την άφησε στην κοπέλα δεν είχε σημαντική σημασία στην εξέλιξη)!Πάντως για τους φαν είναι μια πολύ καλή επιλογή,απ'τις λίγες πρόσφατες ταινίες που πετυχαίνουν τον τρόμο!

αγωνία:4/5
splatter:1/5
ανατροπές:1/5
τρόμος:4/5




THE HYPNOTIST 2012

Βαθμολογία:6/10

Eίδος:Αστυνομικό θρίλερ

Story:Ένα δεκαπεντάχρονο αγόρι, ο Josef, είναι ο μοναδικός επιζών μιας άγριας δολοφονικής επίθεσης ενάντια στην οικογένειας του, τόσο στο σπίτι τους, όσο και στον χώρο εργασίας του πατέρα του. Οι γονείς του και η μικρότερη αδερφή του βρήκαν αποτρόπαιο και βίαιο θάνατο, φέροντας στο σώμα τους άγρια σημάδια κακοποίησης και διαμελισμού. Ο Josef της οικογένειας βρίσκεται σε παρόμοια κατάσταση με τη βασική διαφορά ότι εξακολουθεί να ζει, χωρίς όμως να μπορεί να καταθέσει για τα γεγονότα. Ο ντετέκτιβ Joona Linna, ανακαλύπτοντας ότι υπάρχει μία ακόμα μεγαλύτερη αδερφή η οποία και πιστεύει ότι θα είναι το επόμενο θύμα αν δεν την προστατέψουν, καταφεύγει στη λύση του υπνωτισμού προκειμένου να αποσπάσει από τον δεκαπεντάχρονο αν όχι μια πλήρη μαρτυρία, τουλάχιστον τα στοιχεία εκείνα που θα του επιτρέψουν να κάνει μια αρχή. Ο Erik Maria Bark, διάσημος γιατρός και υπνωτιστής, αποφασίζει να βοηθήσει τον Joona και να υπνωτίσει το νεαρό αγόρι, παρά που με την απόφασή του αυτή αθετεί μια υπόσχεση που έδωσε δέκα χρόνια πριν ότι δεν θα υπνωτίσει ποτέ ξανά κανέναν!

Σχόλιο:Mια αρκετά καλογραμμένη ιστορία που εκτός από το έγκλημα ασχολείται και δίνει και πολύ χρόνο στην προσωπική ιστορία του υπνωτιστή και του οικογενειακού του περιβάλλοντος!Αυτό βέβαια την κάνει κάποιες φορές να γίνεται βαρετή και  δεν βοηθά και το γεγονός ότι παραείναι ήρεμη για θρίλερ!Επίσης τα κίνητρα και οι πράξεις 'του δολοφόνου' είναι κάπως μπερδεμένες και στο τέλος η ταινία ακολουθεί καθιερωμένα μονοπάτια!Ωστόσο βλέπεται άνετα και όλες οι εμφανίσεις 'του δολοφόνου' προσφέρουν αγωνία!

αγωνία:3/5
splatter:2/5
ανατροπές:3/5
τρόμος:0/5



Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

CRAWLSPACE 2012

Βαθμολογία:5/10

Είδος:Θρίλερ,επιστημονικής φαντασίας

Story:Μια επίλεκτη μονάδα του στρατού στέλνετε να διεισδύσει σε μια απόρρητη υπόγεια βάση στην Αυστραλία.Εκεί θα δεχτεί επίθεση από άγνωστες δυνάμεις.

Σχόλιο:Το καλό είναι ότι έχει πολύ δράση και συνεχή ένταση!Το κακό είναι οι χαρακτήρες είναι αδιάφοροι και το σενάριο είναι κλισεδιάρικο και 'κενό'!Πέρασε άνετα η ώρα αλλά δεν μπορώ να πω πως με ενθουσίασε,και σίγουρα δεν είναι μια ταινία που θα θυμάμαι για πολύ!

αγωνία:4/5
splatter:3/5
ανατροπές:3/5
τρόμος:1/5


Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

THE HOLE 2001

Βαθμολογία:6/10

Είδος:Θρίλερ μυστηρίου

Story:Η Λιζ, η μοναδική επιζήσασα μιας παρέας τεσσάρων τινέιτζερ που έμειναν κλεισμένοι επί 15 μέρες σ' ένα ξεχασμένο καταφύγιο, αφηγείται σε μια ψυχίατρο τι ακριβώς συνέβη. Όμως οι αφηγήσεις της αντιφάσκουν και κάθε νέα εκδοχή κάνει ακόμα πιο σκοτεινή τη δική της συμμετοχή στο θρίλερ τρόμου που παίχτηκε μέσα στην «τρύπα».

Σχόλιο:Μια πολύ ωραία και ενδιαφέρουσα ιστορία που όμως είναι αρκετά προβλέψιμη!Δεν σε κάνει να τρως τα νύχια σου απ'την αγωνία αλλά σε κρατάει σε εγρήγορση για να δεις τι συνέβη στην πραγματικότητα,άσχετα αν τελικά τα έχεις φανταστεί απ'την αρχή!

αγωνία:3/5
splatter:1/5
ανατροπές:4/5
τρόμος:0/5


Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

TOWER BLOCK 2012

Βαθμολογία:7/10

Είδος:Θρίλερ

Story:Όταν ο 15χρονος Τζιμι δολοφονείται βάναυσα από δυο κουκουλοφόρους, η Μπέκι, ο Κέρτις, ο Πολ, ο Νέβιλ και οι άλλοι ένοικοι της πολυκατοικίας Senerity House γίνονται μάρτυρες αυτής της αποτρόπαιης πράξης φοβούμενοι όμως να δώσουν οποιαδήποτε πληροφορία στην αστυνομία, με αποτέλεσμα η ερευνητική ομάδα να μην καταλήγει πουθενά. Η ομάδα των ενοίκων που έχει γίνει πλέον ο στόχος των κακοποιών, αφήνει τις διαφορές της στην άκρη προσπαθώντας απεγνωσμένα να φύγει από το κτίριο. Αλλά με κάθε έξοδο να οδηγεί στον θάνατο, θα καταφέρουν ποτέ να ξεφύγουν; 

Σχόλιο:Κάνει ένα πολύ δυνατό ξεκίνημα αλλά η αλήθεια είναι πως στην πορεία πέφτει λίγο και γίνεται κάπως συμβατική!Στα αρνητικά είναι κάποιες χαζές συμπεριφορές που υπάρχουν και το ότι οι αντιπαθητικοί χαρακτήρες είναι αρκετοί!Δεν καταστρέφουν όμως τη ταινία καθώς έχει συνεχή αγωνία,δεν γίνεται καθόλου κουραστική και δεν φοβάται να σκοτώνει κάποια άτομα τα οποία αρχικά θεωρείς ότι θα μείνουν μέχρι το τέλος!

αγωνία:5/5
splatter:2/5
ανατροπές:2/5
τρόμος:1/5


SPIDERS 2013

Βαθμολογία:3/10

Eίδος:Θρίλερ επιστημονικής φαντασίας

Story:Ύστερα από συντριβή σοβιετικού διαστημικού σταθμού στο διάστημα, τα συντρίμμια ενός δορυφόρου πέφτουν σε μια σήραγγα μετρό στην πόλη της Νέας Υόρκης. Ένα είδος αραχνοειδών εμφανίζεται που σύντομα μεταλλάσσεται και σπέρνει τον όλεθρο στην πόλη.

Σχόλιο:Το ότι το σενάριο μπλέκει από εξωγήινες αράχνες μέχρι κυβερνητικές συνομωσίες μπορώ να το αντέξω αλλά καταντάει εκνευριστικό να βλέπεις τους δυο ήρωες να τρέχουν από δω κι από κει σε όλη τη διάρκεια της ταινίας!Kάποιες συμπεριφορές,κυρίως αυτών που αφήνουν τις αράχνες να αυξηθούν και κυνηγάνε το ζευγάρι μοιάζουν τελείως ηλίθιες και αναιτιολόγητες!Το καλό είναι ότι τα εφέ δεν είναι άσχημα,όσο περνάει η ώρα μάλιστα γίνονται όλο και καλύτερα!Και επίσης δεν είναι ιδιαίτερα βαρετή!Πάντως θα προτιμούσα να έχει περισσότερους ήρωες για να μην εστιάζεται όλη η ταινία στο ζευγάρι,οι οποίοι μάλιστα έπαιζαν και χάλια!

αγωνία:3/5
splatter:1/5
ανατροπές:0/5
τρόμος:1/5


Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

TELL ME SOMETHING 1999

Βαθμολογία:7/10

Είδος:Αστυνομικό θρίλερ

Story:Η αστυνομία ανακαλύπτει σωματικά μέλη διάσπαρτα στην πόλη, και φαίνεται ότι μια νεαρή γυναίκα είναι ο συνδετικός κρίκος μεταξύ των θυμάτων, αφού έβγαινε με όλους τους. Ένας προβληματικός μπάτσος αναλαμβάνει την υπόθεση και ανακαλύπτει ότι η γυναίκα έχει σκοτεινό παρελθόν.

Σχόλιο:Ενδιαφέρουσα ιστορία,πολύ καλά σκηνοθετημένη και με μπόλικο αίμα!Παρόλα αυτά είναι κάπως αργή και σχετικά προβλέψιμη (κάποιες εκπλήξεις βέβαια πιάνουν)!Σημασία έχει ότι κρατάει το ενδιαφέρον μέχρι και το τελευταίο λεπτό και έχει και κάποιες πολύ καλές σκηνές,ιδιαίτερα η σκηνή στο ασανσέρ!

αγωνία:3/5
splatter:4/5
ανατροπές:3/5
τρόμος:1/5



Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

SUSHI GIRL 2012

Βαθμολογία:6/10

Είδος:Θρίλερ

Story:Ένας κλέφτης με το ψευδώνυμο «ψάρι» πέρασε έξι χρόνια στη φυλακή. Έξι χρόνια μόνος του. Έξι χρόνια κράτησε το στόμα του κλειστό για τους συνεργούς του, σε μία ληστεία διαμαντιών. Τη νύχτα που απελευθερώνεται, οι τέσσερις άνδρες που προστάτευε με τη σιωπή του, γιορτάζουν την ελευθερία του με ένα συγχαρητήριο δείπνο. Το γεύμα είναι σούσι πάνω στο γυμνό σώμα μιας όμορφης νεαρής γυναίκας. Η «γυναίκα σούσι» φαίνεται κατατονική, εκπαιδευμένη να αγνοεί τα πάντα στο δωμάτιο, ακόμη και αν τα πράγματα γίνονται επικίνδυνα.

Σχόλιο:Ομολογώ πως ήταν πολύ καλύτερη απ'ότι περίμενα!Το σενάριο με κέρδιζε όσο περνούσε η ώρα όλο και πιο πολύ και μου άρεσε πολύ και το φινάλε!Μπορεί να μην πιάνουν όλες οι ανατροπές ωστόσο με τίποτα δεν σε απογοητεύει!Επίσης πολύ καλές ήταν και οι σκηνές με τα βασανιστήρια,ειδικά αυτό με την κάλτσα και τα γυαλιά!Στο σύνολο ήταν μια πολύ ενδιαφέρουσα ταινία,όχι τόσο πρωτότυπη ωστόσο εκτός απ'το (πολύ καλό) στοιχείο της sushi girl!!

αγωνία;3/5
splatter:3/5
ανατροπές:3/5
τρόμος:0/5